Ennakko: SBC Levi – Santa’s United 30.11.2016

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus palaa keskiviikkona 30.11.2016 klo 19:00 neljän ottelun mittaisen vieraskiertueen ja yli kuuden viikon tauon jälkeen takaisin tutummille pelikentille, kun Keltakankaan liikuntahallilla vastaan asettuu Santa’s United!

Hämmentävien hotelliöiden sävyttämällä vieraskiertueella lunta tuli tupaan kolmeen otteeseen, mutta myös yksi tärkeä, päätä avaava vierasvoitto tarttui mukaan! Joukkueen peli kehittyy pienin mutta varmoin askelin kohti 2.divaripelien vaatimaa tasoa ja tällä hetkellä tekemisen taso (ja pistemäärä 2p) oikeuttaa sarjasijoitukseen yhdeksän.

Santa’s United on aloittanut kautensa neljällä voitolla ja kahdella tappiolla, joka asettaa joukkueen sarjassa jaetulle neljännelle sijalle (8p).

SBC Levi ja Santa’s United ovat kohdanneet virallisissa otteluissa kolmeen otteeseen; SBC Levi on ollut kerran parempi (Suomen Cup syksyllä 2015) ja Santa’s United on korjannut pisteet mukaansa kahdesti (2.div-karsinnat keväällä 2016) yhteismaalierolla 12-20.

Santa’s Unitedin pelaajilla on monin verroin enemmän rutiinia kovista 2.divaripeleistä, joten ”porotokka” on jälleen hienon ja kovan haasteen edessä!

Oli lempivärisi sitten poronsininen tai pukinpunainen, niin tulehan hyvissä ajoin paikan päälle kannustamaan omiasi ja väijymään miten Lapin derbyssä käy! #rrrytkettäkeltakankaalla

Otteluisäntänä toimii Unifit Oy, http://unifit.fi/!

Liput 3€ ja seuran jäsenet seuravaatteet päällä ilmaiseksi. Kahvio palvelee tuttuun tapaan, joten muista varata käteistä mukaan!

Livetulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-santas-united/10922/1442
30112016-santasunited