Raportti: SBC Levi – KeLy 15.10.2016

| Aiheet: Uutiset

Haukiputaalainen Kellon Lyönti oli tänään röyhkeä vieras ja korjasi sarjapisteet mukaansa lukemin 7-9 Kittilän urheiluhallilta.

Viime lauantain murskatappiosta sisuuntunut SBC Levi pystyi laittamaan vieraansa lujille, mutta vastustajan rutiinitaso oli tänään lopulta aivan eri luokkaa kuin kotijoukkueella. Sarjapisteitä oli tarjolla, mutta ”pelimiesten kympin” aikana KeLy otti ottelun hallintaansa ja meni menojaan. Uusi sarjataso vaatii Levi-pelaajilta oman maksimitason onnistumista ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä koko 60min ajan, jotta pystytään taistelemaan voitosta, sillä sekä mikä riitti 3.divarissa, ei riitä enää yksittäisissä peleissä.

SBC Levi lähti kovalla pelillä häiritsemään vastustajan pelihuumoria heti 1. erästä lähtien, mikä näkyi myös rangaistusten muodossa. Tuomarit olivat tänään kuitenkin hyvin tehtäviensä tasalla ja peli pysyi lukuisista jäähyistä huolimatta siistinä ja rehtinä.

Positiivista tämän päivän pelissä sinipaitojen kannalta oli lukuisat hyökkäyspään onnistumiset, sillä kahden aiemman pelin tuhnuttelun jälkeen useampikin kaveri sai maalijyvänsä kohdilleen. #40 Jussi Hyvärinen iski tehot 3+0, #97 Iiro Kemppainen 2+0 ja myös #85 Tuomas Alaluusua karisteli apinaa niskastaan pistein 1+1. Diandran ”Paha Poika”-kappaleen lyriikoita tavaillen Alaluusua otti myös 7min edestä jäähyjä. Loppuhetkien 5min rangaistus korkeasta mailasta oli tosin tahaton, mutta tilastomies kuittaa ja joukkueen sakkokassa kiittää!

Kittilän Neste palkitsi ottelun parhaina pelaajina vierasjoukkue-KeLystä Niilo Klytseroffin (4+1) ja SBC Levistä #40 Jussi Hyvärisen.

Kiitos paikalle saapuneelle yleisölle kannustuksesta sekä kiitokset vierasjoukkueelle hienosta ottelusta ja turvallista kotimatkaa!

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-kely/10896/1442

SBC Levi jatkaa avausvoiton metsästystä seuraavaksi kahden vieraspelin muodossa, kun kahden viikon kuluttua kohdataan ensin Kajaanin Papas Kajaanihallilla lauantaina 29.10 klo 17:00 ja sunnuntaina 30.10 klo 12:00 haastetaan puolestaan KoskRi Oulussa Kastellin monitoimitalolla!

15102016-kely