Raportti: Papas – SBC Levi 29.10.2016

| Aiheet: Uutiset

Kajaanin Papasin ja SBC Levin miesten edustuksen kautta aikain ensimmäinen kohtaaminen tänään lauantaina 29.10.2016 Kajaanihallilla päättyi kajaanilaisten kotivoittoon selkein lukemin 16-5.

Alustava pelisuunnitelma tiiviistä puolustuspelistä suli heti 1. erän aikana, kun Papas iski kuusi maalia SBC Levin kolmea osumaa vastaan. Huonosta aloituksesta huolimatta sinipaidat pystyivät kaventamaan 1. erässä tilanteeksi vielä 3-4, mutta otteluennakossakin mainitussa maalintekokilpailussa jäätiin sitten kakkoseksi ja komeasti/rumasti, riippuen kenen näkökulmasta asiaa tarkastelee.

Siinä missä esimerkiksi 2. erään kokeiltiin kajaanilaisia maalirautoja neljään otteeseen, niin vastustaja pisti vastaavista paikoista palloa kylmänviileästi sisään toisessa päässä.

Papas-valmentaja kehui taiston tauottua SBC Levin erinomaista taisteluilmettä halki ottelun, mutta totesi samaan hengenvetoon, että joukkueen alasarjatausta näkyy erityisesti pelaajien pallonkäsittelytaidossa ja viimeistelyssä. Suottapa tuota kieltämään kun faktoista puhutaan.

Papas oli tänään numeroiden verran parempi, mutta siitä huolimatta tänään saatiin paljon tärkeitä onnistumisia; #9 Joonas Kaijala tykitti tehot 3+0 ja maalit olivat samalla miehen ensimmäiset 2.divaritasolla. Seuraikoni ja joukkueen kapteeni #19 Matti Autioniemi iski puolestaan komeat tehot 2+2, ja nämä pisteet olivat niin ikään miehen ensimmäiset tehopisteet 2.divaritasolla.

Miesten edustuksen historian jokaisella sarjakaudella kaudesta 2001-2002 lähtien pelannut kapteeni Autioniemi on iskenyt maaleja nyt kaikilla pelaamillaan sarjatasoilla, eli 5-4-3-2.divarissa sekä Suomen Cupissa 1-2-3. kierroksilla.

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/papas-sbc-levi/10905/1442

Joukkue siirtyy vielä lauantai-illan aikana Ouluun, jossa yövytään ja valmistaudutaan huolella sunnuntain KoskRi-kamppailuun, joka käydään Kastellin monitoimitalolla klo 12:00!

19-autioniemi