Raportti: KoskRi – SBC Levi 30.10.2016

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen taistelu ei riittänyt tänään su 30.10.2016 Koskelankylän Riennon vieraana Kastellissa Oulussa. Kotijoukkue KoskRi korjasi voiton lukemin 9-4 ja nousi sarjan piikkipaikalle.

SBC Levin valmistautuminen keskipäivän otteluun oli varsin onnistunut ja vastustaja päästiin yllättämään jossain määrin jopa ne kuuluisat housut nilkoissa. Porotokka kävi kahteen otteeseen johdossa ottelun ensimmäisen 22min aikana, ennen kuin kotijoukkue sai pelinsä kulkemaan paremmin.

Etenkin 2. erä mentiin sitten selkeän KoskRi-merkkisesti. Tekemisen taso ottelun sisällä heittelee edelleen liikaa, sillä hyvällä pelillä pystytään pistämään kampoihin kenelle tahansa, mutta sitten huonon jakson aikana omissa kolisee, ja näitä huonoja jaksoja on tällä hetkellä pelissä liikaa.

Erikoistilannepelaaminen jätti tänään parantamisen varaa tuleviin koitoksiin, sillä tärkeitä ylivoimatilanteita ei pystytty hyödyntämään tänään lainkaan ja myös 3. erässä saadun rangaistuslaukauksen KoskRi-maalivahti pystyi hienosti torjumaan. Sen sijaan vastustaja kuittasi yhden osumistaan alivoimalla. SBC Levin alivoimanelikko pystyi tappamaan tänään kolme neljästä jäähystä.

Perjantain otteluennakossa heitetty sääennuste piti kutinsa, sillä #40 Jussi Hyvärinen osui sunnuntain ottelussa kahdesti ja ynnäsi kauden kokonaispistemääräkseen nyt 6+2=8! Hyökkääjänä koko viikonlopun pelannut #55 Teemu Vaara iski uransa ensimmäisen maalin 2.divaritasolla.

#9 Joonas Kaijala kasvatti KoskRi-pelin onnistumisen myötä viikonlopun maalisaldoksi 4+0, eli ”Kaijalaisen” miltei puolen vuoden mittainen maaliton jakso pistettiin pakettiin rytinällä.

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/koskri-sbc-levi/10906/1442

Ensimmäinen tuplapeliviikonloppu on nyt takana ja vaikka pistepussi ei karttunutkaan, niin viikonloppu kokonaisuudessaan toi mukanaan tärkeitä onnistumisia ja lisää itseluottamusta koko joukkueelle! Maanantaina palataan takaisin harjoitusten pariin ja aletaan pistää peliä pala kerrallaan parempaan kuosiin.

Miesten edustuksen pelit jatkuvat kolmen viikon kuluttua jälleen tuplapeliviikonlopun merkeissä, kun joukkue matkustaa Ouluun UIFKin vieraaksi lauantaina 19.11.2016! Sunnuntaina 20.11.2016 vastaan asettuu puolestaan SBT Suola Oulunsalosta. Molemmat kamppailut käydään Kastellin monitoimitalolla Oulussa.

m1-30102016