Naisten joukkueet avasivat kautensa

| Aiheet: Uutiset

Naiset I ja Naiset II avasivat historiansa toiset 3.divarikautensa sunnuntaina 23.10.2016 Keltakankaan liikuntahallilla Rovaniemellä pelatuissa peleissä.

Naiset I hävisi ensimmäisen pelinsä Kuusamon Pallo-Karhuille 2-5, mutta toisesta pelistä joukkue nappasi kauden avausvoittonsa oululaisen SBT Martin kustannuksella maalein 2-1! Joukkueen kauden ensimmäisen maalin PaKaa vastaan iski #6 Inka Jesiöjärvi. Voittomaali SBT Marttia vastaan syntyi puolestaan vain 13 sekuntia ennen päätössummeria #31 Katri Blomqvistin lavasta.

Naiset II aloitti kautensa niin ikään tappiolla, kun Oulun Dynamo oli aamuottelussa parempi maalein 0-1. Toisessa pelissä SBT Marttia vastaan maalihanat saatiin auki ja joukkueen kauden ensimmäisen maalin iski #42 Elisa Alakärppä! Ottelu päättyi jännittävien vaihdeiden jälkeen lopulta tasatulokseen 2-2.

Tulokset:

PaKa – Naiset I 5-2
Naiset I – SBT Martti 2-1

Naiset II – Dynamo Oulu 0-1
Naiset II – SBT Martti 2-2

Tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-ps-n3d-12/1550

Naisten 3.divaripelit jatkuvat Kittilän urheiluhallilla la 12.11.2016, jolloin vierailulle saapuu Dynamo Oulu sekä Lapin Veikot Sodankylästä!

n2-23102016