Miehet II avasi kautensa tappiolla ja voitolla

| Aiheet: Uutiset

Miehet II avasi historiansa viidennen 5.divarikauden tänään tappiolla ja voitolla! Ensimmäisessä pelissä Santa’s United II oli parempi maalein 1-2, mutta toisessa pelissä Kuusamon Pallo-Karhut kellistettiin selkein lukemin 8-1.

Joukkueen B-juniori-ikäiset pelurit olivat tänään isossa roolissa, sillä Joni Rauhala pelasi ensimmäisen ottelunsa maalin suulla miesten peleissä PaKaa vastaan varmoin ottein, hyökkääjä Miro Mustonen iski uransa avausmaalin heti toisessa aikuisten pelissään, Tomi Jauhojärvi ja Jaakko Sattanen luutivat isännän elkein puolustuspäässä ja myös maalivahti Kristian Karhula pelasi hienon ottelun.

A-juniori-ikäinen Perttu Pumpanen iski puolestaan tehot 2+1 ensimmäisiin aikuisten peleihinsä.

Joukkueen konkariosastolta mainittakoon Hannu Molkojärven mehevät tehot 1+4, Tuomas Trastin 2+0 ja Teemu Pallarin 2+0.

Miehet II:n pelit jatkuvat la 12.11.2016 Kittilän urheiluhallilla, kun vastaan asettuu KäKi Enontekiöltä ja Rokokoo Rovaniemeltä!

m2-22102016