Ennakko: SBC Levi – KeLy 15.10.2016

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus jatkaa 2.divaripelejään huomenna lauantaina 15.10.2016 klo 15:00, kun vastaan asettuu Kellon Lyönti Haukiputaalta! Ottelu pelataan Kittilän urheiluhallilla.

SBC Levi ja KeLy ovat kohdanneet vain kaksi kertaa aiemmin; kaudella 2008-2009 Suomen Cupin 1.kierroksella, jolloin KeLy oli parempi tylyin luvuin 0-12, ja kaudella 2014-2015 Suomen Cupin 2.kierroksella, jolloin haukiputaalaiset olivat myös parempia lukemin 1-10.

Viime kaudella valtakunnallista 1.divaria pelannut KeLy koki viime kevään 2.divariin putoamisen myötä jonkin verran pelaajamenetyksiä, kun nopeasti laskettuna joukkueen sisäisen pistepörssin viisi kärkinimeä vaihtoi maisemaa. Oulun seudulla pelaajamassaa kuitenkin riittää ja KeLy tekee myös laadukasta juniorityötä, joten uusia syömähampaita on noussut mukaan joukkueeseen yllin kyllin.

KeLy on aloittanut kautensa voittamalla yhden sarjan ennakkosuosikeista, SBT Suolan Oulunsalosta lukemin 4-3, sekä häviämällä oululaiselle KoskRille maalein 4-10.

SBC Levi lähtee otteluun perusteellinen kasvojen pesu mielessä. Viime lauantain kaltaista kylvetystä tuskin kukaan haluaa kokea uudestaan. Lähtökohdat otteluun ovat tällä kertaa hieman haastavat, sillä muutama kotijoukkueen runkopelaajista on sivussa ottelusta muista menoista johtuen. Tämä antaa kuitenkin enemmän tilaa uusille vastuunkantajille. Vastustaja on tässäkin ottelussa ennakkosuosikki, mutta selkeänä tavoitteena on tehdä Kittilän vierailusta haukiputaalaisille pelillisesti hyvin epämieluisa.

Seuraa häntä: Joukkueen selkäranka, maalivahti #31 Elias ”Höylä” Lahtinen, on lauantaina ison haasteen edessä muun joukkueen tavoin. Pitkä, ulottuva ja akrobaattisen notkea kassari on avainasemassa, mikäli joukkue aikoo taistella sarjapisteistä. Pystyykö Höylä sytyttämään joukkueensa ilmiliekkeihin tärkeillä torjunnoilla?

Ottelun parhaat pelaajat palkitsee tällä kertaa Kittilän Neste!

Tapahtumaisäntä Nordea tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn koko päivän ajan ja myös kahvio palvelee tuttuun tapaan. Nähdään hallilla!

P.s Muista myös miesten kakkosjoukkueen sekä naisten joukkueiden harjoituspelit lauantain aikana alkaen heti klo 10:00. Yhteensä neljä harjoituspeliä sekä miesten edustuksen sarjapeli saman päivän aikana, eikä maksa mitään.

15102016-kely