Ennakko: Papas – SBC Levi 29.10.2016

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus lähtee huomenna aamusta tien päälle, kun edessä on ensimmäinen tuplaviikonloppu 2.divaritasolla! Lauantain aikana tie vie aina Kajaaniin asti, kun Kajaanihallilla vastaan asettuu isäntäjoukkue-Papas klo 17:00. Sunnuntaina klo 12:00 kohdataan puolestaan Koskelankylän Riento Oulusta pelipaikan ollessa Kastellin monitoimitalo Oulussa. KoskRi-ennakko luvassa huomisen aikana.

SBC Levi ja kajaanilainen Papas eivät ole kohdanneet kertaakaan aiemmin seurojen historiassa. Papas pelasi muutama vuosi takaperin valtakunnallisessa 1.divarissa asti, mutta sittemmin joukkue on vakiinnuttanut paikkansa 2.divaritasolla.

Kajaanilaisten kausi on alkanut lievästi yskähdellen, sillä neljästä pelistä käteen on jäänyt vain yksi voitto (sekin toki yksi enemmän kuin vierasjoukkueella tällä hetkellä). Kun kajaanilaisten otteluita tarkastelee hieman lähemmin, niin silmiinpistävää on hurjat maalimäärät; neljä pelattua peliä, 44 tehtyä maalia ja 52 päästettyä. Keskimäärin Papasin peleissä on nähty yhteensä siis huimat 24 maalia! Koko sarjan pistepörssiä hallitsee Papasin Anssi Sirviö tehoin 14+6, mikä on enemmän kuin koko porotokan pelaajien pistesaldo kolmen ensimmäisen pelin jälkeen yhteensä.

Näillä pohjustuksilla lienee jo selvää, että SBC Levin puolustus- ja maalivahtipeli joutuu melkoiseen testiin lauantaina. Maalintekokilpailuun ei ole yksinkertaisesti varaa lähteä, sillä yksilö- sekä viimeistelytaidossa ollaan eittämättä vastustajaa jäljessä. Vastustajan pelihuumorin horjuttaminen, tiivis viisikkopuolustus ja terävät vastaiskut lienevät avaimet otteluun, mikäli Kajaanissa halutaan taistella sarjapisteistä. Joukkueen terveystilanne on onneksi varsin hyvä ja tien päälle lähdetään tällä kertaa yhtä pelaajaa vaille kolmen täyden kentällisen voimin. Maalinsuulla #1 Eemeli Kajula saa tililleen ensimmäisen aloituksen 2.divaritasolla.

Seuraa häntä: #40 Jussi Hyvärinen iski edellisessä pelissä KeLyä vastaan tehot 3+0. Vakavan polvivamman vuoksi pitkään sivussa ollut Hyvärinen on alkukauden aikana esittänyt juuri niitä otteita hyökkäyspäässä, joita mieheltä on täysikuntoisena vara odottaa. Sääennuste lupailee onnistumisia myös tulevan viikonlopun aikana!

Livetulospalvelu klo 17:00 alkaen: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/papas-sbc-levi/10905/1442

29102016-papas