Suomen Cupin 2.kierrosta Rovaniemellä la 17.9

| Aiheet: Uutiset

SBC Levi järjestää Teho Sport Suomen Cupin 2.kierroksen turnauksen Keltakankaan liikuntahallissa Rovaniemellä!

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Naisten joukkueen pitämästä kahviosta saa juotavaa ja purtavaa + miesten edustuksen kausikortteja hintaan 20€/kpl! Kahviossa käy ainoastaan käteinen.

Viime kaudella SBC Levi pystyi etenemään ensimmäistä kertaa 3.kierroksen yksittäisiin peleihin. Tällä kertaa kantona kaskessa on kuitenkin kolme kivenkovaa vastustajajoukkuetta, kun kahdesta jatkopaikasta järjestävän tahon lisäksi kilvoittelee Santa’s United (2.div), Dynamo Oulu (3.div) sekä Jyystäjät Kiiminki (3.div).

Jääkö lappilaisjoukkueille luu käteen vai joutuvatko oululaiset lähtemään tyhjin käsin pitkälle kotimatkalle? Tulehan paikalle ja kannusta voitot pohjoiseen! #porotokka #suomencup #ysäribileet

Otteluohjelma:

11:00 SBC Levi – Dynamo Oulu
12:15 Santa’s United – Jyystäjät

14:30 Häviäjä 1 – Häviäjä 2
15:45 Voittaja 1 – Voittaja 2

18.00 Voittaja 3 – Häviäjä 4

Sarjajärjestelmä:

Cupin 1. ja 2. kierrokset pelataan turnausmuotoisesti. Lohkot pelataan pääsääntöisesti, alueen joukkuemäärien salliessa, neljän joukkueen kesken ottelupareittain. Otteluparien voittajat kohtaavat lohkon finaalissa ja otteluparien häviäjät kisaavat ns. toisesta mahdollisuudesta. Lohkon finaalin voittaja etenee Cupissa seuraavalle kierrokselle kun taas finaalin hävinnyt kohtaa alakaavion otteluparin voittajan taistelussa paikasta jatkoon. Turnausmuotoiset ottelut pelataan ratkaisuun asti jatkoaikoineen ja rangaistuslaukauskilpailuineen! Lohkovaiheesta selviää siis jatkoon kahdella voitolla.