Suomen Cupin 2.kierrosta ja taitoleiri la 17.9

| Aiheet: Uutiset

Huomenna lauantaina luvassa on vilkas salibandypäivä, kun miesten edustus aloittaa Suomen Cup-taipaleensa 2.kierroksen peleillä Keltakankaan urheiluhallilla Rovaniemellä! Ensimmäisessä pelissä klo 11:00 vastaan asettuu Oulun Dynamo.

Miesten edustuksen kokoonpano on kokenut muutoksia juuri sarjakauden alla, kun Antti Autere tarttui Sastamolo Kingsin syöttiin ja jatkaa pelejään Kemin ykkösjengissä. Kiitokset Antille kahdesta edelliskaudesta ja menestystä uusiin haasteisiin!

Joukkueen riveihin uutena pelaajana liittyy espoolaisen Westend Indiansin joukkueissa (mm. A-nuorten SM-sarja, miesten 2.divari) kymmenisen kautta pelannut 26-vuotias Teemu Saukko. Myös joukkueen maalinteko-osasto saa vahvistusta, kun 23-vuotias Iiro Kemppainen saapuu sinipaitoihin 3.divaria viime kaudella pelanneesta Suomussalmen Palloseurasta. Edelliskaudella Kemppainen voitti joukkueensa sisäisen pistepörssin iskemällä 18 peliin tehot 14+6.

Lisäksi neuvottelut ovat kesken vielä kolmen pelimiehen kanssa, ja farmiyhteistyösopimus alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis alkavaa sarjakautta silmällä pitäen. Näistä lisää myöhemmin.

Uusista pelaajista Saukko, Kemppainen ja seinäjokisesta Mailattomista (2.div) siirtynyt Juho Saranpää eivät ole joukkuen kokoonpanossa vielä lauantaina Suomen Cupin peleissä. Joukkueen puolustuksesta on edelleen sivussa polvileikkauksessa käynyt Ilkka Tuomikoski sekä saman operaation läpikäynyt maalivahti Juhamatti Huttunen. Cupin peleistä saadaan kuitenkin erinomainen kenraaliharjoitus la 24.9 alkavaan 2.divarikauteen, kun turnauksessa on mukana kolme varsin erilaista joukkuetta, joista kohdataan ainakin kaksi.

Miesten Suomen Cupin pelien kanssa samaan aikaan Kittilän urheiluhallilla on naisille ja tytöille tarkoitettu taito- ja tekniikkaleiri. Leirin vetäjinä ovat mm. naisten salibandyliigapelaajat Henna Ilmola ja Pia Lipponen. Tapahtumaisäntänä toimii Kittilän Nordea. Leirille ilmoittautui määräaikaan mennessä yhteensä yli 30 naista ja tyttöä, joten hallilla riittää varmasti vilinää ja vilskettä.

Molempiin lauantain tapahtumiin on vapaa pääsy, ja Keltakankaalla palvelee myös kahvio!