SBC Levi ja SBT Tornio farmiyhteistyöhön!

| Aiheet: Uutiset

TIEDOTE SBC LEVIN JA SBT TORNION FARMISOPIMUKSESTA

SBC Levin miesten edustusjoukkue ja SBT Tornion miesten edustusjoukkue ovat solmineet kautta 2016–2017 koskevan farmisopimuksen.

SBC Levi on kartoittanut jo parin viime kauden ajan yhteistyövaihtoehtoja farmisopimusta ajatellen, ja uuteen kauteen lähtiessä lähialueen seuroista SBT Tornio osoitti heti kiinnostuksensa seurayhteistyöhön. Alkavalla kaudella miesten 3.divisioonaa pelaava SBT Tornio saa farmisopimuspelaajilleen kokemusta 2.divisioonan peleistä Levin paidassa. Farmisopimuksen toivotaan auttavan tulevaisuudessa myös torniolaista salibandya menestymään, ja joukkue nähtäisiin lähivuosina 2.divisioonassa asti. Myös SBC Levin pelaajille saadaan farmisopimuksen avulla mahdollisuus hakea lisää pelikokemusta 3.divisioonasta Tornion paidassa.

”Torniolaisten kanssa on väännetty iät ja ajat samoissa sarjoissa. Heti ensimmäisissä yhteisissä harjoituksissa torniolaispelaajien kanssa oli kuitenkin sen verran tekemisen meininkiä, ja länsirajan pojat loistavalla asenteella mukana, että yhteiset askeleet löytyivät nopeasti. Mielenkiinnolla odotan alkavaa kautta.” – SBC Levin valmentaja Tuomas Laakkonen

”SBC Levi on rakas vastustaja jo vuosien takaa. Mahtavaa, että useita tiukkoja pelejä vastakkain vääntäneet joukkueet näkevät tässä kehittymisen mahdollisuuden ja istahtavat ensimmäistä kertaa samaan pukukoppiin. Tämä on loistava mahdollisuus meidän nuoremmille pelaajille ja torniolaiselle salibandylle.” – SBT Tornion pelaajavalmentaja Kalevi Moilanen

SBC Levi ja SBT Tornio ovat vahvoja lappilaisia salibandyseuroja, joilla on laadukasta junioritoimintaa sekä kilpajoukkueita miehissä ja naisissa.

Lisätietoja:

Tuomas Similä
Toiminnanjohtaja
SBC Levi
puh. 040 829 3628
sbclevi.fi

Ville Liisanantti
Puheenjohtaja
SBT Tornio
puh. 0400 379 666
www.sbttornio.fi