Nordean taitoleiri naisille ja tytöille takanapäin!

| Aiheet: Uutiset

SBC Levi järjesti lauantaina 17.09.2016 taitoleirin naisille ja tytöille yhteistyössä Nordean kanssa Kittilän urheiluhallilla.

Leirille osallistui yhteensä yli 30 nais- ja tyttöpelaajaa pääasiassa Kittilästä ja Sodankylästä. Leiriohjaajina toimivat SBC Levin Sanna Härkösen ja Marko Huhtamellan lisäksi viimeksi Hämeenlinnan Steelersissä pelannut Salla Nuorteva sekä Muonion Monstereista Suomen naissalibandykartalle nousseet Pia Lipponen ja Henna Ilmola.

Leirin ohjelmaan sisältyi mm. koordinaatio- ja lajiharjoittelua, ja päivän huipensi harjoitusottelu osallistujien kesken. Taito- ja tekniikkaleiri oli ensimmäinen lajiaan, jonka seura on järjestänyt ja osallistujilta saadun palautteen perusteella jatkoa nähdään varmasti!

”Leirin läpivienti sujui hienosti ja etenkin nuoremmat pelaajat seurasivat silmä kovana naisten salibandyliigaakin urallaan pelanneiden ohjaajien otteita pallon ja mailan kanssa. Leirin osallistujamäärä osoittaa, että vastaavanlaisille tapahtumille on tilausta täällä Lapissakin. Kokonaisuutena tapahtuma oli erittäin onnistunut sekä osallistujien että ohjaajien mielestä”, kertoo SBC Levin nais- ja tyttötoiminnan kehittäjä Sanna Härkönen.

nordea-taitoleiri-17092016