Lajiesittely Lukkarin koulun 1.luokkalaisille

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin junioripäällikkö Marko Huhtamella sekä nais- ja tyttötoiminnan kehittäjä Sanna Härkönen jalkautuivat tänään ensimmäistä kertaa tälle syksylle koulujen liikuntatunneille Kittilässä.

Lajia tuotiin tutuksi tällä kertaa Lukkarin koulun 1.luokkalaisille tytöille ja pojille. Useampi pojista on jo mukana seuran toiminnassa ja pallo pysyi hienosti lavassa, mutta monelle tytölle kyseessä oli vasta ensimmäinen ohjattu salibandyharjoitus.

Aluksi tekniikkaradan haaste tuntui etenkin ensikertalaisille ylitsepääsemättömältä, mutta ohjaajien vinkeillä kaikki oppilaat pääsivät loppuun asti, ja moni ehti kiertää radan useampaankin kertaan. Liikuntatunnin lopuksi kaikui kysymys lähes yhdestä suusta: ”koska pelataan lisää sählyä?”

lukkarin-22092016