Ennakko: Miesten edustus avaa kautensa Kemissä

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus aloittaa seurahistorian ensimmäisen 2.divarikauden lauantaina 24.09.2016 klo 16:30 Kemissä, kun vastaan asettuu isäntäjoukkue Sastamolo Kings!

Sastamolo Kings on perustettu jo vuonna 1993 ja SBC Levi puolestaan vuonna 2000, mutta silti joukkueet ovat kohdanneet historian saatossa vain kahdesti aiemmin. Tämä tapahtui kaudella 2014-2015 Suomen Cupin peleissä, jolloin 1.kierroksella ”Sastis” oli parempi lukemin 0-4. Muutamaa viikkoa myöhemmin 2.kierroksen kohtaamisessa tuolloin vielä 4.divarissa pelannut SBC Levi maksoi kalavelat takaisin ottamalla makean 3-2-voiton Keltakankaan parketilla. Paljon on tapahtunut kuitenkin noiden pelien jälkeen, sillä kokoonpanopuolella molemmat joukkueet ovat uudistuneet merkittävästi etenkin viimeisten kuukausien aikana.

Viime kaudella 2.divarilohkonsa selkeästi voittanut ja D1varin nousukarsintoihin edennyt kotijoukkue Sastamolo Kings on päivittänyt kokoonpanoaan kesän aikana huomattavasti. Nippu nimekkäitä lähtijöitä, mutta myös korvaajat ovat kovia nimiä. Kenties tässä kuitenkin piilee myös haastajana pitkältä takamatkalta peliin lähtevän SBC Levin iskun paikka; miten uutta palapeliä rakentava kotijoukkue saa pelinsä kulkemaan voittoihin tottuneen kotiyleisön edessä? Mitä pitempään peli pysyy tasaisena, niin sitä enemmän se ruokkii vierasjoukkueen taistelumoraalia.

SBC Levi levensi materiaaliaan kuluneella viikolla solmimalla farmisopimuksen vanhan kilpakumppaninsa SBT Tornion kanssa. Lisäksi joukkueen riveihin liittyvät rinnakkaisedustussopimuksella Aleksi Kuivala ja Teemu Kärki oululaisen OLSin A-poikien SM-sarjajoukkueesta. Rovaniemellä varusmiespalvelustaan suorittavat Kärki ja Kuivala eivät ole kuitenkaan kokoonpanossa vielä lauantain sarja-avauksessa Kemissä. Sivussa ovat myös pitkäaikaistoipilaat Tuomikoski ja Huttunen, sekä muiden kiireiden vuoksi Alariesto, Kajula, Jääskö ja Moilanen.

Aloitusvastustaja ja pelipaikka ovat lähes pahimmat mahdolliset näin sarjanousijan näkökulmasta katsottuna, mutta kukapa ei haasteista pitäisi? Mahtava paikka mitata omaa tasoa viime kauden sarjan ehdotonta kärkijoukkuetta vastaan! Peli vihelletään käyntiin Kemin Tervahallissa lauantaina klo 16:30, joten tulehan kannustamaan mikäli olet maisemissa!

Seuraa häntä: #97 Iiro Kemppainen tykitti viime kaudella suomussalmelaisen SuPSin (3.div) paidassa 14 häkkiä 18 peliin, joten hyvän laukauksen omaavalta hyökkääjältä on lupa odottaa tehoja myös Levi-paidassa.

SBC Levin kokoonpano 2016-2017

Hyökkääjät

0 Kärki Teemu
8 Moilanen Kalevi
9 Kaijala Joonas
11 Poikela Santeri
17 Harila Joonas
19 Autioniemi Matti ”C”
27 Saukko Teemu
40 Hyvärinen Jussi
55 Vaara Teemu
85 Alaluusua Tuomas ”A”
97 Kemppainen Iiro
98 Lassheikki Iisak

Puolustajat

3 Paaso Mika
5 Välimaa Lauri
15 Tuomikoski Ilkka
20 Kuivala Aleksi
37 Saranpää Juho
50 Pannula Markus
96 Sanaksenaho Tuomas
71 Jääskö Pekka

Maalivahdit

1 Kajula Eemeli
2 Alariesto Aimo
31 Lahtinen Elias
63 Huttunen Juhamatti

Joukkueenjohtaja

Tomi Röppänen

Valmennus

Tuomas Laakkonen
Tommi Keränen
Ville Vilén

24092016-sastamolo