Kittilän Katusählyturnaus 2016 pelattu!

| Aiheet: Uutiset

Tämän kesän Suomen pohjoisin ja samalla kautta aikain toinen SBC Levin järjestämä Katusählyturnaus pelattiin Kittilän yläkoulun pihalla lauantaina 09.07.2016. Sääennuste lupaili sadetta, mutta pelit saatiin pelata loppuun kuivin jaloin pilvisessä mutta lämpimässä säässä. Joukkueita oli mukana yhteensä yhdeksän kappaletta, ja pelejä pelattiin kahdella kentällä.

Miesten sarjan mestariksi nousi alkulohkossaan neljänneksi sijoittunut Matti ja Pojat, joka kaatoi finaalissa Red Wingsin maalein 4-2. Naisten sarjan mestaruuden vei puolestaan Asvalttirinsessat, ja sekasarjan mestariksi kruunattiin Mongol Heritage.

Kiitokset Kittilän K-Supermarketille palkinnoista, kiitokset osallistujajoukkueille sekä kiitos myös talkooväelle onnistuneesta tapahtumasta. Nähdään Katusählyn merkeissä jälleen ensi kesänä!

Tulokset: http://bit.ly/katusahly-2016

Kuvia tapahtumasta: Facebook-linkki