Miesten edustuksen ja farmin try-out-harjoitusten aikataulu

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin miesten edustusjoukkue sekä uusi farmijoukkue aloittavat kauteen 2016-2017 valmistautumisen järjestämällä try-out-harjoituksia Keltakankaan liikuntahallilla: TO 12.5 klo 20:30, MA 16.5 klo 21:30, ja KE 18.5 klo 21:30. Varaa mukaan sisä- ja ulkovarustus.

SBC Levi perustaa farmijoukkueen edustuksen yhteistyöjoukkueeksi, jonka tarkoituksena on laajentaa yksittäisten pelaajien mahdollisuuksia harjoitella laadukkaasti sekä hakea omia rajojaan pelaajana.

Joukkueet aloittavat yhteisen kesäharjoittelun KE 25.5. Edustusjoukkueen sarjataso ensi kaudella on todennäköisesti 2.divisioona. Asia ratkeaa viikon sisään, kun sarjaan ilmoittautumiset päättyvät.

Haemme Rovaniemellä harjoitteleviin joukkueisiin pelaajia, jotka haluavat näyttää parastaan ja pystyvät sitoutumaan joukkueiden toimintaan. Aiemmalla sarjatasolla tai pelikokemuksella ei ole väliä; ole oma itsesi ja tule rohkeasti näyttämään meille taitosi!

Tarjoamme sinulle:

-Edulliset kausi- ja jäsenmaksut
-Kehittävän harjoitteluympäristön, jossa töitä tehdään yhdessä yksilöt huomioiden
-Laadukkaan fysiikka- ja lajivalmennuksen (=Ville Vilén, Tommi Keränen & Tuomas Laakkonen)
-Hyvähenkisen ja kilpailukykyisen joukkueen
-Tiiviin, yhteisöllisen ja kehittyvän urheiluseuran

Otathan yhteyttä etukäteen, mikäli osallistut tai olet kiinnostunut osallistumaan try-out-harjoituksiin. Jos et pääse osallistumaan try-out-tapahtumiin ja olet kiinnostunut joukkueistamme, olet tervetullut myös myöhemmin kokeilemaan mukaamme!

Tuomas Laakkonen
040 826 8583
tuomas.laakkonen(a)unifit.fi

Nähdään hallilla!