Keränen, Laakkonen ja Vilén M1-valmentajiksi

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen valmennuskolmikko kaudella 2016-2017 on Tommi Keränen, Tuomas Laakkonen ja Ville Vilén.

Uutena kasvona valmennukseen mukaan tuleva Tommi Keränen toimi viime kaudella seurassa valmennuskoordinaattorina.

-Tommi on tunnettu taktisesta osaamisestaan ja tuo varmasti uusia näkemyksiä joukkueen pelaamiseen. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Tommin kanssa päästiin sopimukseen.

Keränen valmensi kaudella 2014-2015 rovaniemeläisen RSB-Teamin miesten edustusjoukkuetta 2.divarissa ja on valmentanut aiemmin lisäksi mm. Napapiirin Salibandyn miesten edustusjoukkuetta 2.divarissa, sekä oli 2000-luvun alkupuolella mukana nykyään Salibandyliigassa pelaavan oululaisen OLS:n valmennusryhmässä. Pelaajaurallaan Keränen on esiintynyt mm. OLS:n A-nuorten liigajoukkueessa sekä oululaisen Merikoski SBT:n 2.divarijoukkueessa.

Viime kesänä seurassa aloittanut Unifitin kaksikko Laakkonen&Vilén jatkavat niin ikään seuran palveluksessa.

-Tämä parivaljakko on liikuttanut ja liikuttaa satoja urheilijoita Lapin alueella. Molemmat ovat viihtyneet ”sinisissä” ja ilmaisivat jo kauden aikana halunsa jatkaa seurassa myös ensi kaudella.

-Tuomas Laakkonen jatkaa siis lajivalmennuksessa menestyksekkään 3.divarikauden jälkeen. Laakkonen on ns. uuden sukupolven valmentaja ja erittäin motivoitunut kehittymään valmentajana.

SBC Levi panostaa myös pelaajien fysiikkavalmennukseen. Useiden eri joukkueiden ja lajien parissa mainetta fysiikkavalmentajana niittänyt Ville Vilén jatkaa työtään ”porotokan” kuntokoutsina.

-Villen merkitys joukkueen tekemiselle on todella iso ja kumpikin ensi kauden lajivalmentajista halusi nimenomaan hänet fysiikkapuolen valmentajaksi. Myös pelaajien palaute päättyneestä kaudesta Vilénille oli pelkästään positiivista.

-Palapeli valmennuksen osalta on nyt valmis. Aloitamme kesäharjoittelun toukokuun aikana ja jo nyt uskaltaa sanoa, että puitteet pelaajien kehittymiselle sekä joukkueen menestymiselle ovat erittäin hyvällä mallilla.

Lisäinfoa miesten edustuksen try-out-jaksosta ja pelaajasopimuksista luvassa lähipäivinä lisää. Pysyhän kuulolla!