Juniorijoukkueille menestystä, miehet II jatkaa 5.divarissa

| Aiheet: Uutiset

Junioreitten Lappi-Cup-aluesarja pelattiin tänään päätökseensä Sodankylässä pelatun turnauksen myötä. Turnausten yhteispisteet on laskettu ja SBC Levin joukkueista mitaleille tiensä selvitti peräti viisi joukkuetta! Hopealle F-pojat, E-pojat, D-pojat ja pronssille puolestaan D-tytöt ja C-tytöt. HYVÄ SINISET! ‪#‎valoisatulevaisuus‬

Miesten kakkosjoukkue sai nousukarsintapeleihinsä kohti 4.divaria tänään Ouluun mukaan ainoastaan 6 vakiokokoonpanon kenttäpelaajaa, kun peräti 11 peluria joutui jättämään reissun väliin erinäisten syitten vuoksi. Kentälle heitettiin kaikki mitä kokoon saatiin, eli pari valmentajaa ja lisäksi apuun löytyi pari viime hetken hätäapumiestä Kiimingin suunnalta, kiitos Jani ”Rankat Ankat” Laukon. Ilman ”ulkomaan apuja” jalka olisi auttamatta loppunut jo ensimmäiseen peliin. Käteen peleistä jäi lopulta kolme tappiota, kun LiMe oli parempi lukemin 2-3, AC Ressut 3-8 ja SieSi 4-7.

SBC Levi II päättää kautensa siis tappioihin, mutta kotimatkalla ilme on jo monella selvästi kirkkaampi, sillä viime kauden jumbosija vaihtui täksi kaudeksi oman lohkon kakkossijaan ja sen myötä nousukarsintapeleihin. Lähelle päästiin jopa sarjanousua 4.divariin, mutta ei mopolla mahottomia!

Kiitos joukkueen puolesta kuluneesta kaudesta kaikille jollain tapaa mukanaolleille! Nyt hetki lepoa ja sitten kohti kautta 2016-2017.