Raportti: SBC Levi – Santa’s United 19.03.2016

| Aiheet: Uutiset

Ei riittänyt puhti enää tänään miesten edustuksella, loppulukemat selvästi 7-15 Santa’s Unitedin hyväksi ja otteluvoitot siten 0-2.

Turnausmuotoisista peleistä hyppääminen tehokkaalle peliajalle osoittautui liian isoksi haasteeksi tällä kaudella, sillä kolmesta pelatusta täysimittaisesta pelistä käteen jäi kolme tappiota. Tänään jalka ja pää riitti puolitoista erää, jolloin oltiin vielä 7-5-johtoasemassa, mutta sitten kone hyytyi.

Miehekäs taistelu kuitenkin koko siniseltä joukkueelta niillä resursseilla mitä käytettävissä oli.

Kokonaan uudelle sarjatasolle eli 3.divarikauteen lähdettiin kesällä valmistautumaan nousijajoukkueena ja kausi päättyi lopulta tänään 2.divarikarsinnoissa, joten jokaisen pelaajan panoksesta joukkueen eteen voi olla äärettömän tyytyväinen ja kiitollinen. Hieno joukkue täynnä hienoja pelaajia!

Lämmin KIITOS kuluneesta kaudesta kaikille jollain tapaa mukanaolleille.

Tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-santas-united/28550/936