Raportti: M4D-karsintaturnaus Kempele 20.03.2016

| Aiheet: Uutiset

Miesten kakkosjoukkueelle kaksi voittoa ja tappio nousukarsinnoissa 4.divariin, kausi jatkuu!

SBC Levi II taisteli tänään kaksi voittoa 4.divarin nousukarsintapeleissä Kempelehallissa, mutta tappio viimeisessä pelissä jätti joukkueen lohkon sijalle kaksi.

Ensimmäisessä pelissä kaatui kajaanilainen KSB II lukemin 13-9 melkoisen hurlumhei-pelin jälkeen. Toinen peli liminkalaista LNM II:ta vastaan oli jopa kauden parasta peliä joukkueelta, ja ehjän esityksen jälkeen käteen jäi selkeä 5-1-voitto.

Kolmannessa pelissä Dynamo Uleåborgia vastaan panoksena oli sarjanousu. Voitto tai tasuri olisi riittänyt, mutta tappiolla Dynamo nousisi ohi. Kolmas peli samalle päivälle pitkän matkan tehneelle Levin joukkueelle oli liikaa, ja kahdella kentällisellä pelatessa jalka loppui yksinkertaisesti kesken. Dynamo iski kaksi maalia ylivoimalla ja kaksi maalia myös alivoimalla, eikä voittajasta ollut oikeastaan missään vaiheessa epäselvyyttä. Loppulukemat selkeästi 1-6 vastustajalle.

Nämä tulokset tietävät sitä, että SBC Levi II:n kausi jatkuu nousukarsintojen toisella vaiheella la 02.04.2016 Oulun Nallisportissa. Tuollloin vastaan asettuu 4.divarijoukkueet SieSi Sievistä ja LiMe Oulunsalosta sekä 5.divarijoukkueista AC Ressut Rovaniemeltä. Lohkon kaksi parasta joukkuetta nousevat 4.divariin.