Ennakko: M4D-karsintaturnaus Kempele 20.03.2016

| Aiheet: Uutiset

VIIMEISIÄ VIEDÄÄN/KAUAS ON PITKÄ MATKA

Miesten kakkosjoukkue SBC Levi II matkustaa tänään Kempeleeseen mittaamaan muiden Pohjois-Suomen 5.divarilohkojen kärkijoukkueitten tason, kun joukkue karsii noususta 4.divariin. Bussi starttasi klo 05:00 ja takaisin kotosalla ollaan myöhään puolen yön jälkeen, eli hieman normi aikataulusta poikkeavalla reissulla ollaan tällä kertaa.

Toiseksi Lapin lohkossa sijoittunut SBC Levi II kohtaa klo 12 KSB II:n Kajaanista, klo 15 Erkki Latvalehdon johtaman LNM II:n Limingasta ja klo 17 Dynamo Uleåborgin Oulusta. Sen kummempaa tietoa ei vastustajajoukkueista ole, muuta kuin että ainoastaan lohkojensa kärkijoukkueet ovat enää tässä vaiheessa kautta mukana, eli kovia pelejä on luvassa kolmin kappalein!

Neljän joukkueen karsintalohkosta ykkönen nousee suoraan ja kakkonen karsii 4.divarijoukkuetta vastaan.

MENNÄÄN TAAS SINISET! ‪#‎rakkaudestalajiin‬