Raportti: M2 Tornion turnaus 20.02.2016

| Aiheet: Uutiset

VOITTO KÄRKIOTTELUSTA LAINAHÖYHENISSÄ, ”MARKY MARK” DEBYTOI MAALIN SUULLA

Miesten kakkosjoukkue päätti tänään 5.divarin runkosarjapelinsä Lapin lohkossa kahteen voittoon Tornion Putaanhallilla pelatuissa peleissä ja jatkaa kauttaan nousukarsintapeleihin! Sarjan kakkossijan ratkaisseessa ottelussa kemiläistä Sastamolo Kings II:ta vastaan SBC Levi II oli niukasti parempi lukemin 3-2 ja toisessa ottelussa kaatui Piranhas Keminmaasta murskaavasti maalein 10-1.

Lähtökohdat päivän peleihin olivat hieman haastavat, sillä joukkueen sisäisen pistepörssin kärkinimet #87 Atte Keloneva sekä #72 Niko Latvakoski joutuivat skippaamaan päivän pelit, samoin maalivahtiosastolta oli kolmin kappalein poisjääntejä työkiireiden vuoksi. Joukkue venyi ja kasvoi kuitenkin puuttuvat, kotiinjääneet sentit päivän peleissä, ja taisteli täydet neljä sarjapistettä mukaansa. Kärkiottelussa Sastis II:ta vastaan kemiläiset olivat kotijoukkue, ja kun molempien joukkueitten pelipaidat olivat siniset, joutui SBC Levi II pelaamaan pelin mustissa lainapaidoissa. Tästä huolimatta (tai kenties juuri tästä johtuen?) SBC Levi II otti kauden toisen voittonsa kemiläisistä, tällä kertaa lukemin 3-2, ja varmisti samalla sarjan kakkossijan.

Päivän toiseen peliin sarjajumbo-Piranhasia vastaan Levi-maalille asteli uusi nimi, kun joukkueen valmentaja, #35 Marko ”Marky Mark” Huhtamella, puki veskarin varusteet niskaansa. Keminmaalainen Piranhas rimpuili mukana vielä 1.erän ajan, mutta kahden seuraavan erän aikana SBC Levi II moukaroi taululle 10 täysosumaa yhtä piraija-maalia vastaan. Loppulukemat siis selkeästi 10-1 sinipaidoille.

Päivän nälkäisimmät sarvipäät pisteitten valossa olivat joukkueen kapteeniston jäsenet #83 Jarmo Pantsar ja #17 Tuomas Uusi-Illikainen, jotka iskivät tehot 2+2 kumpainenkin. Lisäksi #7 Teemu Pallari keräsi pakille mukavat pisteet 1+3 ja #91 Joonas Junnola iski hattutempun Piranhasia vastaan.

Tilastot:

Sastamolo Kings II – SBC Levi II 2-3: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m2-13/
Piranhas – SBC Levi II 1-10: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m2-14/

Näiden tulosten myötä SBC Levi II jatkaa pelejään nousukarsintaturnauksessa kohti 4.divaria su 20.03.2016 Kempelehallilla. Turnauksessa vastaan asettuu kolme muiden 5.divarilohkojen joukkuetta. Turnauksen voittaja nousee suoraan 4.divariin ja toiseksi sijoittunut pääsee yrittämään sarjanousua vielä jatkokarsinnan kautta.

Täydellinen kurssinmuutos joukkueen osalta viime kauden fiaskon jäljiltä lämmittää mieltä; nousu sarjan viimeiseltä sijalta alle vuodessa aina yhdeksi kärkijoukkueeksi asti kertoo, että ollaan pystytty tekemään oikeita asioita joukkueen runkopelaajien kanssa. Lisäksi joukkueesta poisjääneiden tilalle on löytynyt nälkäisiä ja hyviä pelimiehiä.

Tässä vaiheessa on aika esittää kiitokset kuluneesta kaudesta myös Lapin lohkon kilpakumppaneille, eli Sastamolo Kings II, Santa’s United II, KäKi, SBT Tornio II, Santa’s United III ja Piranhas; KIITOS! Lisäksi onnittelut lohkovoitosta sekä mojova onnenpotku AC Ressuille omiin nousukarsintapeleihin! Kaiken kaikkiaan upea juttu, että sarjassa kamppaili näin monta lappilaista joukkuetta sarjapisteistä tällä kaudella. Toivottavasti ensi kaudelle joukkuemäärä vain kasvaa entisestään.

Nyt otetaan loppukiri joukkueen kanssa ja neljän viikon päästä lähdetään Kempelehalliin katsomaan mikä on muiden nousukarsintaan asti tiensä selvittäneiden 5.divarijoukkueiden taso.

Sinistä lauantai-illan jatkoa!