Ennakko: N1+N2 Rovaniemen turnaus 21.02.2016

| Aiheet: Uutiset

Naisten joukkueiden 3.divarikausi päättyy huomenna su 21.02.2016 Rovaniemen Keltakankaalla pelattavan päätösturnauksen myötä. Lapin lohkon neljä naisjoukkuetta kohtaavat kukin toisensa kertaalleen viimeisessä turnauksessa, eli fyysisesti vaativa kolmen pelin päivä on luvassa myös molemmille SBC Levin joukkueille.

Päivän peleissä ei ole enää sen suuremmin panosta muuta kuin maine ja kunnia, sillä Santa’s United II:n lohkovoitto ja sen myötä nousukarsintapaikka on enää teoreettisesti uhattuna. Vain lohkovoittaja jatkaa kauttaan karsintapelien muodossa. SBC Levi N2 taistelee kuitenkin vielä lohkon kakkossijasta kuusamolaisen PaKan kanssa.

10:00 Santa’s United II – SBC Levi N2
11:00 SBC Levi N1 – PaKa
14:00 SBC Levi N2 – SBC Levi N1
16:00 PaKa – SBC Levi N2
17:00 SBC Levi N1 – Santa’s United II

Kenen kone kestää pitkän päivän rasitukset ja kuka hyytyy matkan varrelle? Jos olet maisemissa, niin menehän Keltakankaalle katsastamaan iloista lappilaista naissalibandya!