Ennakko: M2+N1+N2 Kittilän turnaus 06.02.2016

| Aiheet: Uutiset

Kevään ratkaisupelit alkavat olla käsillä ja panosta peleissä riittää! Kittilän urheiluhallilla pelataan lauantain aikana sekä miesten 5.divaria että naisten 3.divaria.

Naisten kakkosjoukkue sekä myös miesten kakkosjoukkue taistelevat edelleen tiukasti nousukarsintapaikoista omissa sarjoissaan, joten kotiyleisön tuki on tarpeen jotta pisteet jäävät kotihalliin.

Naisten kakkosjoukkue on kolme pistettä sarjakärki-Santa’s United II:ta jäljessä, joten lauantain keskinäinen peli klo 13:00 voi olla jo ratkaiseva: voitolla naisten kakkonen nousee taistelemaan vielä nousukarsintapaikasta, mutta tappiolla haaveet kärkipaikasta todennäköisesti kariutuvat, kun pelejä on jäljellä lauantain pelien jälkeen enää kolme kappaletta. Vain lohkon voittaja jatkaa nousukarsintapeleihin kohti naisten 2.divaria.

Miesten kakkosjoukkue on tiukasti kiinni nousukarsintapaikkaan oikeuttavassa lohkon kakkossijassa. Se vaatii kuitenkin pisteitä jokaisesta jäljellä olevasta ottelusta, sillä kemiläinen Sastamolo Kings II on tasapisteissä ja rovaniemeläinen Santa’s United II vain pisteen verran perässä; helppoihin pistemenetyksiin ei ole varaa.

Seuraa heitä: Kotijoukkueitten pistehait eli #87 Atte Keloneva/M2 (12+11=23), #9 Roosa Sarajärvi/N1 (6+4=10) ja #17 Tiina Pekkala/N2 (13+6=19) ovat iskeneet pisteitä tasaisen tappavaan tahtiin kauden mittaan. Kun nämä pelaajat ovat kentällä, niin vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää!

Päivän otteluohjelma:

Klo 11:00 N3D Santa’s United II (Rovaniemi) – SBC Levi N1
Klo 12:00 M5D SBC Levi II – SBT Tornio II
Klo 13:00 N3D SBC Levi N2 – Santa’s United II
Klo 14:00 M5D KäKi (Enontekiö) – SBT Tornio II
Klo 15:00 N3D PaKa (Kuusamo) – SBC Levi N2
Klo 16:00 M5D SBC Levi II – KäKi
Klo 17:00 N3D SBC Levi N1 – PaKa

Parhaat pelaajat palkitsee Teboil Kittilä ja turnausisäntänä toimii Agnico Eagle Kittilän kaivos!

Mahtava salibandypäivä Kittilän urheiluhallilla luvassa, joten tulehan paikalle kannustamaan SBC Levin joukkueet voittoihin!

Vapaa pääsy ja kahvio on avoinna, joten käteistä mukaan.