Ennakko: M2 Tornion turnaus 20.02.2016

| Aiheet: Uutiset

TAISTELU LAPIN LOHKON KAKKOSSIJASTA HUIPENTUU

Miesten kakkosjoukkueen 5.divarikausi tulee päätökseensä huomenna la 20.02.2016 Torniossa pelattavien pelien myötä! Vastassa on kivenkova Sastamolo Kings II Kemistä klo 12:00, joka löytyy sarjassa sijalta kolme sekä klo 14:00 alkavassa pelissä sarjajumbona majaileva Sealapland Piranhas Keminmaasta.

Jälleen kerran sarjan kärkijoukkueitten joukosta löytyvä kemiläinen Sastis II kaatui kauden ensimmäisessä kohtaamisessa niukasti lukemin 4-3. Kyseessä oli samalla SBC Levi II:n kolmas voitto joukkueitten välillä käydyissä peleissä (3-0-5, 24-32). Kemiläisiä eteenpäin kirittää myös farmisopimus seuran edustusjoukkueen kanssa, joka mahdollistaa nuorten lahjakkaitten pelaajien käytön kakkosjoukkueenkin mukana. Nähtäväksi jää minkä verran Sastis saa haalittua vahvistuksia mukaansa otteluun, joka ratkaisee lohkon kakkospaikan. Voitolla tai tasapelillä SBC Levi II varmistaa sarjan kakkossijan, muilla tuloksilla onkin sitten kinkkisempää.

Päivän toisen vastustajan, Piranhasin, kausi on ollut vahvasti mollivoittoinen, sillä joukkue on haalinut 12 pelaamastaan ottelusta ainoastaan kaksi tasapelipistettä maalieron ollessa melkoisen ankea 30-92. Keminmaalaisten peli on kuitenkin selvästi piristynyt kevättä kohti, joten sinipaidoilla ei missään nimessä ole varaa ylimielisyyteen; joukkueen rutiinitaso ei ole lähellekään vielä sellainen, että yhteenkään peliin olisi varaa lähteä puolihuolimattomasti valmistautuen. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa kotihallissaan SBC Levi II takoi taululle selkeät voittolukemat 8-0. Kyseessä oli samalla kaikkien aikojen toinen voitto sinipaidoille keskinäisissä peleissä (2-0-3, 18-15).

Seuraa häntä: #7 Teemu Pallari oli ensimmäistä kertaa miesten edustuksen mukana jo kaudella 2005-2006 vasta 15-vuotiaana. Sittemmin muutaman välivuodenkin salibandysta pitänyt ”Palsa” on noussut isoon rooliin miesten kakkosjoukkueen puolustuspään isäntänä, joka ei kaihda fyysistäkään peliä.

Kokoonpanopuolella joukkue ei saa ihan parasta ryhmäänsä jalkeille mm. työkiireiden vuoksi, mutta jokainen mukanaoleva pelaaja antaa varmasti tuttuun tapaan kaikkensa sarjakauden päätöspeleissä! Se, mihin se riittää, nähdään iltapäivällä.

MENNÄÄN MENNÄÄN SINISET!