Ennakko: N1+N2 Kuusamon turnaus 10.01.2016

| Aiheet: Uutiset

Molemmat naisten joukkueet palailevat miesten edustuksen tavoin joulutauolta, kun 3.divaripelit jatkuvat Kuusamossa tänään su 10.01.2016!

Naisten ykkösen pelaajarinki kaventui hieman joululoman aikana, kun mm. pari pelaajaa vaihtoi paikkakuntaa opiskeluiden vuoksi. Kuusamoon matkustaa silti pari kentällistä pelureita taistelemaan arvokkaista sarjapisteistä. Joukkue otti edellisturnauksessa komean 7-2-voiton PaKasta, ja tänään vastaan asettuu seuraderbyssä naisten kakkonen sekä sarjakärki-Santa’s United II.

Naisten kakkosen rinki sen sijaan kasvoi jälleen yhdellä uudella kasvolla joulutauon aikana ja Kuusamon peleihin joukkue osallistuu lähes kolmen kentällisen voimin. Syyskautensa joukkue päätti murskaavalla 7-1-voitolla PaKasta ja tänään on edessä uusintaottelu juuri kuusamolaisia vastaan seuraderbyn lisäksi.

Seuraa heitä: Naisten ykkösen #9 Roosa Sarajärvi omaa erinomaisen laukauksen ja johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä hienoin tehoin 5+3=8. Naisten kakkosen #17 Tiina Pekkala pelasi syyskauden kovilla tehoilla, kun 8 otteluun syntyi komeat pisteet 9+5=14.

Otteluohjelma

11:00 PaKa – SBC Levi II
13:00 SBC Levi II – SBC Levi
15:00 SBC Levi – Santa’s United II