Ennakko: M1 Oulun turnaus 09.01.2016

| Aiheet: Uutiset

No mutta kappas! Joululoma oli ja meni ja huomenna lauantaina 09.01.2016 miesten edustus on pelillä taas. Pelipaikkana Oulun kaikuluola eli Nallisport ja vastassa Haapaveden Iloiset Virtahevot eli SC MuPa klo 15:00 sekä paikallinen palloseura eli Oulun Dynamo klo 17:00.

Pelireissulle lähdetään tällä kertaa harvinaisen hankalista asetelmista, sillä kokoonpanoa on koeteltu kovalla kädellä, kun kausi-influenssa, loukkaantumiset ja muut poissaolot ovat harventaneet rivejä edestä, takaa sekä keskeltä. Näillä näkymin pelaajia on reilu kaksi kentällistä ja valmentajia enemmän kuin maalivahteja. Koska peli saadaan sääntöjen mukaan käyntiin viidellä pelaajalla sekä maalivahdilla, niin kaikki edellytykset täyteen pistepottiin Oulusta ovat olemassa ja vähempää ei lähdetä edes tavoittelemaan. Keep it simple ja stay frosty!

Haapavetisen SC MuPan kanssa yhteistä historiaa ennen huomista kohtaamista löytyy kolmen ottelun verran; 1 voitto, 1 tasuri, 1 tappio maalierolla 10-10. Voitto tuli juurikin tämän kauden ensimmäisestä kohtaamisesta tasaisen jahkaamisen jälkeen lukemin 5-3. Kolmen pelin kokemuksen perusteella kaikki vastustajan Jussilat on syytä pitää tarkasti kiinni kentällä.

Dynamoa vastaan on pelattu niin ikään kolme kertaa aikojen saatossa, joista on kertynyt 1 voitto ja 2 tasuria äärimmäisen tasaisella maalierolla 11-10 SBC Levin eduksi. Kauden avausottelussa joukkueet pelasivat 4-4-tasapelin jännittävien vaiheiden jälkeen. Oululaiset hönkivät vain pisteen verran perässä sarjataulukossa, eli iso peli, iso peli!

Seuraa häntä: #23 eli Mikael Kanto tekee todennäköisesti paluun pelikentille pitkän loukkaantumisen jälkeen. Nopea, taitava ja hyvän laukauksen omaava ”Miksu” tuo kaivattua tulivoimaa hyökkäyspäähän.

P.s Joulukuusen takaa löytyi myös pari maalikoostetta edellisturnauksesta:

TyPS – SBC Levi 3-2: https://youtu.be/Xv8TCW3QO6E (2.erä no go)
MuPS – SBC Levi 2-2: https://youtu.be/X2f20ejEqjE