Raportti: N1+N2 Rovaniemen turnaus 19.12.2015

| Aiheet: Uutiset

Naisten 3.divarin syyskausi pelattiin tänään la 19.12.2015 päätökseensä Keltakankaan liikuntahallissa Rovaniemellä. SBC Levin molemmat naisten joukkueet jäävät joulutauolle yhden voiton ja yhden tappion myötä kumpainenkin. Molemmat joukkueet rökittivät kauden aiemmissa peleissä varsin hankalaksi vastustajaksi osoittautuneen kuusamolaisen PaKan selvästi, mutta sarjan kärkipaikan ottanut Santa’s United II oli puolestaan kumpaakin joukkuetta terävämpi tänään.

Erikoismaininta naisten ykkösen varakapteenille, #13 Heidi Nummistolle, joka teki paluun tänään pelikentille mammaloman jälkeen ja iski heti tehot 2+0!

Päivän tulokset

Santa’s United II – SBC Levi II 4-2
SBC Levi – PaKa 7-2
SBC Levi II – PaKa 7-1
SBC Levi – Santa’s United II 0-5

Naisten joukkueitten 3.divarikausi jatkuu su 10.01.2016 Kuusamon Liikuntakeskuksessa!