Tunturi-Cup-aluesarjan kausi 2015-2016 käynnistyy

| Aiheet: Uutiset

Lappilaista naissalibandya viedään jälleen isoin askelin eteenpäin, kun naisten Tunturi-Cup-aluesarja käynnistyy tulevana lauantaina 14.11.2015 Rovaniemen Keltakankaalla. Sarjan perustivat viime syksynä yhteistyössä SBC Levin lisäksi rovaniemeläiset RSB-Team ja NSB, jotka nykyään tunnetaan nimellä Santa’s United.

Tällä kaudella kolmesta osaturnauksesta koostuvan aluesarjan tarkoituksena on kehittää lappilaista tyttö- ja naissalibandya, saada uusia joukkueita mukaan kilpatoimintaan sekä madaltaa kynnystä jatkossa Salibandyliiton sarjatoimintaan osallistumiseen.

Mukana kaudella 2015-2016 ovat seuraavat joukkueet:

Hot Whales, Rovaniemi
Lapin Veikot B-tytöt, Sodankylä
Lapin Veikot C-tytöt, Sodankylä
Pellon Pallo
Santa’s United II, Rovaniemi
SB-69, Ivalo
SBC Levi

Pellon ja Sodankylän joukkueet osallistuvat sarjaan nyt ensimmäistä kertaa. Tunturi-Cupin sarjakoordinaattorina toimii viime kauden tapaan SBC Levin toiminnanjohtaja Tuomas Similä.

https://sbclevi.fi/tapahtumat/tunturi-cup/

Seuran naissalibandytoiminta oli lisäksi isosti näkyvillä lokakuun lopulla ilmestyneessä Kittilälehdessä keskiaukeamajutun muodossa. Jutun voi lukea pdf-muodossa täältä: https://sbclevi.fi/userassets/uploads/2015/11/Kittilalehti-28102015.pdf