Raportti: N1 ja N2 Kittilän turnaus 31.10.2015

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin naisten joukkueiden 3.divaripelit jatkuivat la 31.10.2015 kotiturnauksella Kittilän urheiluhallissa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun SBC Levin naisten joukkueet pelasivat kotihallissaan Salibandyliiton alaisia virallisia kilpasarjapelejä.

Päivän ensimmäinen ottelu oli samalla sarjakauden toinen seura-derby, eli SBC Levi II vastaan SBC Levi. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa ”kakkosjoukkue” voitti ”ykköset” lukemin 4-0. Edellisottelua selvästi tasaisemmassa väännössä SBC Levi II oli lopulta jälleen parempi, tällä kertaa lukemin 4-2. Ottelun hahmoksi nousi naisten kakkosen #17 Tiina Pekkala, joka iski komeat tehot 3+1.

Päivän toisessa pelissään SBC Levi II taisteli 2-2-tasapelin sarjakärki Santa’s United II:ta vastaan. Joukkueen molemmista maaleista vauhdikkaassa ottelussa vastasi #14 Janita Rauhala. Jälkimmäinen eli tasoitusmaali syntyi aivan ottelun loppuhetkillä ajassa 44:12.

SBC Levin naisten ykkösen päivän toinen peli oli puolestaan Kuusamon Pallo-Karhuja vastaan. Tasaväkisessä ja erittäin yleisöystävällisessä jännitysnäytelmässä iskettiin maaleja vuorotahtiin, mutta PaKa pystyi puristamaan itsensä lopulta voittoon 3.erän loppupuoliskolla syntyneellä maalilla. Loppulukemat kuusamolaisille niukasti 3-4.

SBC Levin naisten ykkösen paras pelaaja pisteitten valossa oli vasta 15-vuotias #64 Riikka Kautto, joka iski kahteen peliin tehot 3+0. Myös molempien joukkueitten maalivahdit eli #2 Iida Poikela/N1, #3 Elina Palosaari/N1, #15 Heini Siivikko/N2 sekä #35 Anni Järvelin/N2 ansaitsevat kukin erityismaininnan hienoista otteistaan päivän kamppailuissa.

Pyhäinpäivän peleissä ilahdutti erityisesti molempien joukkueitten peli-ilme; vauhdikasta, rehtiä ja iloista naissalibandya. Lisäksi molemmat joukkueet olivat pystyneet selvästi nostamaan tasoaan Rovaniemellä lokakuun alussa pelatusta kauden avausturnauksesta, jolloin molemmilla oli selvästi vielä pientä pelijännitystä havaittavissa.

SBC Levin naisten joukkueet jatkavat 3.divaripelejään jo tulevana lauantaina 07.11.2015, kun pelipaikkana on Kuusamon Liikuntakeskus!