Raportti: M2 Rovaniemen turnaus 21.11.2015

| Aiheet: Uutiset

Kun pelireissulta pois jääneitä pelaajia on yhtä paljon kun pelireissuun lähtijöitä, niin se ei yleensä lupaile hyvää päivän pelejä ajatellen. Tänään la 21.11.2015 Rovaniemen Keltakankaalla pelatuissa 5.divaripeleissä kuitenkin jokainen mukaan ehtinyt Levi-pelaaja kasvoi 15cm pituutta ja saman verran leveyttä taistellen kaksi arvokasta voittoa.

Ensimmäisessä pelissä isäntäjoukkue Santa’s United III kaatui selkeästi lukemin 10-3. Vastustaja taisteli mukana vielä ensimmäisen erän ajan (lukemat 3-2 15min jälkeen), mutta mitä pitemmälle peli eteni niin sitä selvemmin tuli esiin myös joukkueiden välinen tasoero. Paremmalla viimeistelyllä ja ilman vastustajan maalivahdin muutamia todellisia paraatipelastuksia lukemat olisivat voineet olla rumemmatkin.

Toisessa pelissä vastaan asettui tappioitta ollut sarjakakkonen eli kemiläinen Sastamolo Kings II, jota joukkue ei ollut pystynyt voittamaan koskaan aiemmin (viime kaudella 4 peliä, 4 tappiota). SBC Levi II saikin tällä kertaa otteluun erinomaisen alun, kun 1.erän puolivälissä taululla oli jo 3-1. Taktisesti kypsä pelaaminen riitti lopulta täysiin pisteisiin, vaikka jalka loppua kohti alkoikin hieman painaa. Sastiksen kiivas takaa-ajo 4-3-tilanteessa hyytyi lopulta vastustajapelaajan täydelliseen aivopieruun; leviläisille oli tulossa 2min jäähy mailaan lyönnistä kolmisen minuuttia ennen ottelun loppua, mutta täysin typerä ja vaarallinen selkäänajelu laidan lähellä toi 5min jäähyn kemiläisille samassa ajassa.

Näin ollen loppulukemat 4-3 SBC Levi II:n eduksi, kauden ensimmäinen tappio kemiläisille ja samalla myös kautta aikain ensimmäinen voitto keskinäisissä peleissä Levin joukkueelle!

Onnistujia oli tänään koko joukkueellisen verran eli 11 kenttäpelaajaa ja #32 Kristian Karhula tolppien välissä. Pisteiden valossa joukkueen keihäänkärkenä oli varakapteeni #87 Atte Keloneva mehevin tehoin 3+7 ja tuore isukki #91 Joonas Junnola pistein 3+2. #89 Henri Hytönen iski debyyttipeleissään puolestaan tehot 0+3.

Tilastot:

Santa’s United III – SBC Levi II: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m2-7/
SBC Levi II – Sastamolo Kings II: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m2-8/

Miesten kakkosjoukkueen pelit jatkuvat vasta ensi vuoden puolella, kun sarjakauden kolmanneksi viimeinen turnaus pelataan Torniossa la 16.01.2016. Tuolloin vastaan asettuu kaksi kärkijoukkuetta, Santa’s United II sekä sarjakärki AC Ressut!