Raportti: M1 Kittilän turnaus 31.10.2015

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen pistetili ei karttunut eilen pelatussa kotiturnauksessa.

Ensimmäisessä pelissä AC Keitto oli parempi lukemin 4-6 ja sarjan kärkiottelussa TyPS osoitti toistamiseen tällä kaudella vahvuutensa viemällä pisteet Tyrnävälle, tällä kertaa lukemin 1-3. Ennen ensimmäisen pelin alkua koettiin tunteikkaita hetkiä, kun viime kesänä menehtyneen Antti Ristimellan pelipaita sekä pelinumero jäädytettiin lyhyiden juhlallisuuksien kera.

Kotijoukkue kaatui tänään pehmeyteen kaksinkamppailuissa, kehnoon erikoistilannepelaamiseen sekä huonoon viimeistelyyn. Keitto-pelissä maaleja iskettiin vuorotahtiin, mutta vastustaja oli himpun verran terävämpi 3.erän ratkaisuhetkillä ja käänsi pelin edukseen. Viimeisen maalin keittolaiset iskivät tyhjään häkkliin.

Sarjakärki TyPS oli jälleen odotetun vahva, ja pelissä oli jo tässä vaiheessa kautta ”playoffimaista” taistelua; kovaa mutta rehtiä vääntöä molemmin puolin. Sinipaidoilla oli etsikkoaikansa 3.erässä, kun joukkue pääsi pelaamaan 5min ylivoimaa, mutta laukaukset hyviltäkin paikoilta paukkuivat takaseinään ja näin ollen loppukiri jäi torsoksi.

Porotokan ahneimmat pistenikkarit olivat tänään #76 Kristian Rautio (2+0) sekä #17 Joonas Harila (0+2).

Tilastot:

SBC Levi – AC Keitto: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m1-09/
SBC Levi – TyPS: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m1-10/

Miesten edustuksen 3.divaritaival jatkuu su 22.11.2015 Kempelehallilla, jolloin vastaan asettuvat SBT Tornio sekä Lapa Raahesta!