Ennakko: M2 Kittilän turnaus 07.11.2015

| Aiheet: Uutiset

Miesten 5.divaripelit jatkuvat kauden kolmannen sarjaturnauksen merkeissä Kittilässä la 07.11.2015!

Päivän otteluohjelma

10:00 SBC Levi II – KäKi (Enontekiö)
11:00 Santa`s United II (Roi) – Santa`s United III (Roi)
12:00 KäKi – SBT Tornio II
13:00 Santa`s United II – Sastamolo Kings II (Kemi)
14:00 AC Ressut (Roi) – Piranhas (Keminmaa)
15:00 SBT Tornio II – Santa`s United III
16:00 AC Ressut – Sastamolo Kings II
17:00 SBC Levi II – Piranhas

SBC Levi II lähtee syksyn toiseen kotiturnaukseensa sarjataulukon sijalta 4 yhtä monella pisteellä. Päivän ensimmäinen vastustaja klo 10:00, Enontekiön KäKi, vaanii vain pisteen päässä sijalla 5. Iltapäiväottelun klo 17:00 vastustaja Piranhas Keminmaasta on puolestaan sarjassa viimeisenä vielä ilman pisteitä.

Viime kaudella SBC Levi II ja KäKi kohtasivat yhteensä neljä kertaa; KäKi voitti otteluista kolme ja kerran pelattiin tasan yhteismaalien ollessa 5-12 enontekiöläisille.

SBC Levi II ja Piranhas kohtasivat edelliskaudella niinikään neljä kertaa. Piranhas poistui tuolloin kaukalosta kolme kertaa voittajana ja SBC Levi II vain kerran. Yhteismaalit 10-15 keminmaalaisille.

SBC Levi II on vahvistunut parin edellisen viikon aikana muutamalla uudella pelaajalla, kun sesonkitöihin Leville saapuneet ”junantuomat” Vester Saarinen, Tero Pylkkänen ja Henri Hytönen liittyivät joukkueen harjoitusvahvuuteen. Pylkkäsen ja Hytösen pelaaminen jo tulevana viikonloppuna on epävarmaa työkuvioista johtuen.

#23 Vester Saarinen näyttää sen sijaan pääsevän tekemään debyyttinsä sinipaitojen riveissä. Viime kaudella välivuoden pelihommista pitänyt 22-vuotias Saarinen on pelannut aiemmin mm. Tampereen Ilveksen edustuksessa D1varia. Viime turnauksen töiden vuoksi väliin jättänyt #72 Niko Latvakoski päästetään myös jälleen irti.

Seuraa lisäksi heitä:

-Vasta 17-vuotias #32 Kristian Karhula on aloittanut kautensa maalin suulla loistavasti. Kehityskäyrä on jyrkässä nousussa ja kauden kolmeen ensimmäiseen sarjaotteluun on mahtunut peräti kaksi nollapeliä. ”KK” saa lauantaille kuitenkin kovan kirittäjän, kun SPV:n liigajoukkueessakin aiemmin pelannut #71 Antti Rita-Luopa pelannee ensimmäiset peliminuuttinsa lauantaina parin vuoden tauon jälkeen.

-Niinikään 17-vuotias #2 Jaakko Sattanen on lunastanut heti ensimmäisellä kaudellaan aikuisten sarjoissa paikan pelaavasta kokoonpanosta. Nuoren miehen itseluottamus on noussut kohisten vastuun kasvaessa.

-Kesällä joukkueeseen liittynyt, erinomaisen laukauksen omaava #87 Atte Keloneva on alkanut ottaa kaivatunlaista roolia joukkueen maalitykkinä, ja tähän mennessä neljään otteluun on syntynyt tehot 6+1. Edellisturnauksessa mies iski joukkueen viidestä maalista peräti neljä.

Jääkö sarjapisteet kotihalliin, vai jatkaako enontekiöläiset ja keminmaalaiset kotijoukkueen kyykyttämistä viime kauden tapaan? Ovatko uudet vahvistukset paperiukkoja vai pelimiehiä? Hukkasiko Latvakoski kaiken muun lisäksi myös maalijyvänsä viikonlopun aikana? Tulehan hallille katsomaan ja kannustamaan sinipaidat voittoihin!

Vapaa pääsy ja hallilla toimii myös kahvio.