Ennakko: M1 Kempeleen turnaus 22.11.2015

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen taival 3.divarissa jatkuu tänään sunnuntaina 22.11.2015 Kempelehallilla, kun vastaan asettuu SBT Tornio klo 13:00 ja klo 15:00 Lapa Raahesta!

SBT Tornion kanssa on väännetty vuosien mittaan tasaväkisiä kamppailuja, mutta viime kausien aikana vaaka on lähtenyt kallistumaan hienoisesti SBC Levin eduksi. Edellisestä viidestä Suomen Cupin tai sarjapelistä SBC Levi on voittanut kolme, kerran on pelattu tasan ja kertaalleen pisteet ovat matkanneet Tornioon (3-1-1 maalierolla 24-15).

Raahelainen Lapa on puolestaan täysin uusi tuttavuus salibandykentillä. Raahelaiset ovat tahkonneet pitkään Salibandyliiton alaisia sarjoja, mutta joukkueet eivät ole koskaan aiemmin pelanneet samassa lohkossa johtuen välimatkasta joukkueiden kotipaikkojen välillä. Viime kaudella Lapa sijoittui 3.divarissa toiseksi, mutta eivät ilmeisesti halunneet käyttää nousuoikeuttaan 2.divariin, jossa pelit muuttuvat yksittäisiksi peleiksi. Huhujen mukaan Lapa menetti muutamia tärkeimpiä pelaajiaan kesän siirtomarkkinoilla ja sen vuoksi joukkue on tällä hetkellä sarjajumbona vain yhden tasapelipisteen saavuttaneena.

Vaikka molemmat joukkueet ovatkin tällä hetkellä SBC Leviä jäljessä sarjataulukossa, niin aliarviointeihin ei missään nimessä ole varaa, sillä ei sinipaitojen pelikään ole ollut vielä lähelläkään parasta teräänsä. Viime turnauksessa kärsityt kaksi kotitappiota ravistelivat joukkuetta hereille positiivisella tavalla ja tänään nähtäneenkin huomattavasti ehjemmät ottelut joukkueelta. Toki viime turnauksen alla käydyt tunteikkaat juhlallisuudet sekoittivat jonkin verran keskittymistä itse peleihin, mutta sen tekosyyn taakse ei voi kuitenkaan lähteä piiloutumaan.

Muutama pelimies jää tänäänkin kotiin parantelemaan vaivojaan, mutta noin kolme kentällistä pelimiehiä on kasassa ja valmiina taistelemaan sarvin hampain sarjapisteistä!

Seuraa tänään: #9 Joonas Kaijala johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä tehoin 4+1. Tuulennopea laitahyökkääjä liittyi joukkueeseen kesäkuussa ja on tinkimättömällä asenteellaan noussut suoraan kärkiketjujen luottomieheksi.