500 junioripelaajan salibandyturnaus Kittilässä la 28.11.2015

| Aiheet: Uutiset

SBC Levi järjestää perinteisen Lappi-Cup-turnauksen Kittilässä lauantaina 28.11.2015. Pelipaikkoina toimii Kittilän urheiluhallin kolme kenttää, Lukion kaksi salia, ala-asteen sali sekä Levillä Kylpylän sali. Pelejä pelataan ikäluokissa B-C-D-E-F-tytöt ja -pojat. Turnaukseen on ilmoittautunut yhteensä 53 joukkuetta, eli lauantain aikana pelikentillä nähdään peräti noin 500 junioripelaajaa eri puolilta Lapin maakuntaa. Kyseessä on yksi suurimmista ellei jopa suurin yksittäinen vuosittainen junioriurheilutapahtuma Kittilässä.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat SBC Levin aikuispelaajat, joita on erilaisissa järjestely-, toimitsija- sekä tuomaritehtävissä noin 30 henkilöä. SBC Levin juniorijoukkueista turnaukseen osallistuu B-pojat, C-pojat ja C-tytöt yhdellä joukkueella kukin sekä D-pojat, E-pojat, F-pojat ja D-tytöt kahdella joukkueella jokainen.

Tervetuloa kaikille pelipaikoille kannustamaan SBC Levin juniorijoukkueet voittoihin! Pelipäivän otteluohjelma löytyy tapahtuman kotisivulta: https://sbclevi.fi/tapahtumat/lappi-cup/