Sinipaidat vastatuulessa tänään lauantaina

| Aiheet: Uutiset

Naisten joukkueet hävisivät kumpainenkin kauden ensimmäiset 3.divarin sarjapelinsä, mutta naisten kakkosjoukkue kaatoi naisten edustuksen keskinäisessä ”seuraderbyssä” lukemin 4-0. Ensimmäiset isot askeleet sarjapelaamisen maailmaan on nyt kuitenkin otettu, kun peräti yli 20 seuran naispelaajaa pelasi uransa ensimmäiset viralliset sarjapelinsä tänään.

Ensijännitykset on siis koettu ja jännätty, joten tältä pohjalta on hyvä jatkaa ja pyrkiä viemään lappilaista naissalibandya jälleen askel eteenpäin.

Miesten edustuksen taival Suomen Cupissa katkesi tänä vuonna 3.kierrokselle, kun TyPS näytti kotijoukkueelle maalinteon mallia lukemin 3-8 pimenevässä Kittilän lauantai-illassa. Joukkueiden laukausten laadussa oli tänään vähintään kaksi sarjaporrasta väliä, eikä kotijoukkueen syöttöpelikään juuri hurraa-huutoja herättänyt. Viimeisessä erässä lukemat repesivät rumiksi (3.erä 1-5) tyrnäväläisten onnistuessa lähes jokaisesta hyökkäyksestään, eikä kotijoukkue saanut pallonhallinnasta huolimatta kunnon kirivaihdetta enää silmään.

Kuten eräs nimeltä mainitsematon kotijoukkueen pelaaja pelin jälkeen totesikin: ”tänään oltiin täysiä lapasia”. Se ei kuitenkaan vähennä yhtään voiton arvoa TyPSin joukkueelta, joka puolusti uhrautuvasti ja pystyi luomaan tarvittavat maalipaikat ottelun ratkaisemiseksi. Siispä menestystä TyPSille Cupin 4.kierroksen peliin ja turvallista kotimatkaa!

Tilastot: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m1-3/

Porotokan pelit jatkuvat jo huomenna sunnuntaina, kun miesten kakkosjoukkue SBC Levi II aloittaa 5.divarikautensa kotiturnauksella Kittilän urheiluhallissa. Klo 10:00 vastassa on AC Ressut Rovaniemeltä ja klo 17:00 SBT Tornio II.

Nähdään hallilla!