Raportti: M1 Oulun turnaus 10.10.2015

| Aiheet: Uutiset

Oulu jäi taakse ja miesten edustuksen mukaan lähti kolme arvokasta sarjapistettä 3.divaripeleistä. Lähtökohdat päivään olivat hieman haastavat, sillä reissun skippasivat tällä kertaa #45 Eero Autere, #50 Markus Pannula, #76 Kristian Rautio ja #77 Olli Karvonen sairasteluiden ja loukkaantumisten vuoksi.

Poissaolojen ei kuitenkaan annettu lannistaa, vaan jokainen äijä tiedosti, että nyt viimeistään pitää kaivaa ne kuuluisat työhaalarit esiin, jotta pistesaldo karttuisi päivän peleistä.

Ensimmäisessä, varsin lämminhenkisessä, ellei jopa kuumassa ottelussa Vaalan Lämärit punnersi pelin 3.erässä tasoihin parin helpon virheen seurauksena, joten 3-1-johto kuihtui 3-3-tasuriksi. Pelin todella kovan mailahäirinnän sallinut tuomarilinja puhutti päätösvihellyksen jälkeen molemmissa leireissä, mutta linja oli sama molemmille joukkueille, eikä se ottelua ratkaissut kumpaankaan suuntaan.

Toisessa pelissä kaatui SC MuPa lukemin 5-3. Kyseessä oli samalla kautta aikain ensimmäinen voitto SBC Leville Haapaveden ”virtahevoista”. Ottelussa tehtailtiin maaleja sopuisasti vuorotahtiin, kunnes SBC Levi löi yhden lisävaihteen silmään iskien ottelun kolme viimeistä maalia.

Vastassa oli kaksi vaikeaa vastustajaa, mutta pistetili karttui silti kolmen pisteen verran. Neljäkin oli tarjolla, mutta kolmeen voi olla ehdottomasti tyytyväinen lähtökohdat huomioon ottaen. Tehopisteitten valossa päivän paras pelaaja oli synttärisankari #9 Joonas Kaijala, joka iski tehot 2+1 kahteen peliin. Loput tehopisteet jakautuivat tasaisesti useammalle pelaajalle, mutta mainittakoon myös peli peliltä otteitaan parantava, vakavasta polvivammasta kohti täyttä pelikuntoa pikkuhiljaa palautuva #40 Jussi Hyvärinen, joka iski avausmaalinsa Levi-paidassa.

Tilastot

Lämärit – SBC Levi: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m1-07/
SC MuPa – SBC Levi: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m1-08/

Työnteko jatkuu, ja seuraavan kerran pelataan Kittilässä la 31.10.2015. Tuolloin päivästä tulee hyvin erityislaatuinen, sillä SBC Levi jäädyttää ensimmäistä kertaa pelaajansa pelipaidan ja pelinumeron ennen ensimmäisen pelin alkua noin klo 15:00. Tästä lisää myöhemmin!