Ennakko: M1 avaa 3.divarikautensa

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus aloittaa 3.divarin sarjakautensa huomenna lauantaina 26.09.2015 Kittilän urheiluhallissa klo 15:00, kun kauden avausottelussa vastaan asettuu Dynamo Oulu​. Klo 18:00 kohdataan puolestaan Muhoksen Pallo-Salamat (MuPS).

SBC Levi ja Dynamo pelasivat viime kaudella samassa 4.divarilohkossa. Tuolloin SBC Levi voitti ensimmäisen kohtaamisen 3-2 ja kauden toisessa kohtaamisessa pisteet puolestaan jaettiin lukemin 4-4. Keskinäisten otteluiden tuloksista huolimatta Dynamo karkasi pisteen kaulalla lohkovoittoon ja sitä kautta sarjanousuun, kun taas sarjakakkosen eli SBC Levin oli raivattava tiensä 3.divariin pitemmän kaavan kautta. Dynamo oli jo viime kaudella erittäin liikkuva ja vauhdikasta salibandya hyökkäysvoittoisesti pelaava joukkue, joten heti avausotteluun saadaan erittäin kova tasonmittari.

MuPS on hieman tuntemattomampi joukkue, sillä joukkueet ovat kohdanneet ainoastaan kaksi kertaa aiemmin; kaudella 2012-2013 Suomen Cupin 1.kierroksella (3-7) ja 2013-2014 niin ikään Cupin 1.kierroksella (1-4). Molemmat aiemmat ottelut ovat menneet siis muhoslaisten nimiin, mutta kotiyleisön tukemana pyritään lähettämään vierailija pitkälle kotimatkalle tyhjin käsin.

SBC Levi vahvistui kesän aikana muutamalla erittäin kovalla nimellä. Seuraa lauantaina mm. heitä:

#76 Kristian Rautio tykitti toissa kaudella 2.divarissa 13 peliin 26 maalia. Loistavan laukauksen omaavalta mailataiturilta odotetaan kovia tehoja alkavallakin kaudella.

#45 Eero Autere on Raution tapaan Napapiirin Salibandyn juniorimyllyn lahjakkaimpia kasvatteja. Harjoitusotteluissa kauden alla sekä Suomen Cupissa mies on pelannut isoveljensä Antti Autereen pakkiparina. Loistavan pelisilmän omaavaa 20-vuotiasta puolustajaa on houkuteltu ylemmille sarjatasoille aina liigaan asti.

#77 Olli Karvonen tarttui mukaan keväällä hajonneesta Rovaniemen Korkeakouluopiskelijoitten (Rokokoo) joukkueesta. 2.divarissa vielä muutama vuosi sitten maalivahtina loistanut nykyinen puolustaja päätti ripustaa veskarin hanskat naulaan ja siirtyi kenttäpelaajaksi. Uhrautuvasti laukauksia peittävä Karvonen omaa kenties joukkueen pehmeimmät kädet (ja myös hurmaavimman hymyn).

Päivän otteluohjelma

15:00 SBC Levi – Dynamo Oulu
16:00 MuPS (Muhos) – SBT Tornio
17:00 SC MuPa (Haapavesi) – Dynamo Oulu
18:00 SBC Levi – MuPS
19:00 SC MuPa – SBT Tornio

Turnausisäntänä toimii Agnico Eagle Finland ja otteluiden parhaat pelaajat palkitsee Kittilän Neste sekä Fysipoint!

Kaikkiin päivän otteluihin on vapaa pääsy ja kahvio on avoinna.

Tulehan siis hallille tsekkaamaan 3.divarin taso sekä uudistunut SBC Levin miesten edustusjoukkue!