Kohti kautta 2015-2016, osa 3

| Aiheet: Uutiset

Tällä erää viimeiset palaset ensi kauden aikuisjoukkueiden valmentajapalapeliin:

Tulevana syksynä miesten kakkosjoukkueen valmennusvastuun ottaa Marko Huhtamella 1+2-vuotisella sopimuksella. Viime keväänä takaisin Lappiin palanneen Huhtamellan tehtäviin kuuluu myös C- ja D-poikien valmennustehtävät, sekä erilaisten tekniikka-, taito- ja maalivahtileirien järjestäminen.

Pelaajaurallaan Huhtamella on pelannut maalivahtina 2.divaritasolla sekä voittanut mm. Suomen Cupin haastajafinaalin PuRe II:n paidassa. Valmennuspuolella meriittilistalta löytyy useamman SM-mitalin lisäksi mm. USA:n naisten maajoukkueen valmennusryhmässä toimiminen vuoden 2003 MM-kisoissa Sveitsissä, SB-Pron naisten liigajoukkueen maalivahtivalmennus, sekä tuoreimpana viime kaudella RSB-Teamin miesten ja naisten edustusjoukkueitten valmennusryhmissä toimiminen.

Seuran aikuisjoukkueiden fysiikkavalmennuksen tukena toimii puolestaan UniFit Oy:n Ville Vilén. Vilén esittelee itsensä unifit.fi-sivustolla seuraavasti:

”Olen 23-vuotias UniFit Oy:n valmentaja ja voimaileva joogailija. Haluan auttaa sinua pääsemään elämäsi kuntoon.

Uskon, että todellinen elämämme muutos ja pitkäaikainen hyvinvointi syntyy elämäntavoistamme. Liikunnanohjaajan koulutukseni lisäksi intohimoni ja uteliaisuuteni käytöksen, liikunnan ja ravinnon tieteeseen antaa minulle mahdollisuuden luoda kanssasi arkeesi sopivia elämäntapoja kehosi, kuntosi ja terveytesi muuttamiseen.

Toimin UniFitillä tällä hetkellä etävalmentajana, blogin kirjoittajana, personal trainerina kuin myös useiden eri urheiluseurojen fysiikkavalmentajana.”