Ennakko: M1 Rovaniemen turnaus 15.02.2015

| Aiheet: Uutiset

Miesten edarin pelit jatkuvat huomenna sunnuntaina 15.02.2015 Rovaniemen Keltakankaalla.

Sarjakakkosena turnaukseen lähtevä SBC Levi on kovan paikan edessä, sillä pelit aloitetaan heti klo 10 turnausisäntä-Rokokoota vastaan. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa SBC Levi vei voiton 5-3, mutta kotikentällä Rokokoo saa arvatenkin jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanonsa, joten heti aamusta vastassa on äärimmäisen kova tasonmittari.

Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet toisensa yhteensä 5 kertaa, ja vasta tänä syksynä SBC Levi pystyi kaatamaan Rokokoon ensimmäistä kertaa (1-2-2) virallisissa peleissä, joten pyritään pitämään trendi positiivisena.

Tunnin huilin jälkeen vastus ei ainakaan edellisestä huonone, sillä päivän ehdottomassa kärkikamppailussa vastaan asettuu sarjaykkönen Dynamo Oulu klo 12. SBC Levi voitti kauden ensimmäisen (ja samalla kaikkien aikojen ensimmäisen) joukkueiden välisen ottelun lukemin 3-2. Joukkueiden välinen piste-ero ennen sunnuntain pelejä on vain 2 pistettä Dynamon eduksi, joten lopullisen sarjajärjestyksen kannalta kyseessä on Iso peli isolla i-kirjaimella.

Joukkueen terveystilanne on turnaukseen lähtiessä varsin hyvä, sillä muutamista yksittäisistä poissaoloista huolimatta jalkeille saadaan kokonaiset kolme kentällistä ja kaksin kappalein maalivahteja.

Parin edellisen turnauksen hienoiseen tehottomuuteen on haettu parannusta pienillä ketjumuutoksilla. Vaikka vuodenvaihteen jälkeiset 4 sarjapeliä (3-0-1 maalierolla 19-5) antavatkin hyvät lähtökohdat peleihin paperilla, niin vanhoilla tilastoilla ei ole mitään merkitystä, sillä pelit ratkaistaan kentällä jokaisessa vaihdossa, kaksinkamppailussa, kulmaväännössä ja irtopallossa.

Kauden neliosainen huipennus on siis käsillä, ja huomenna on luvassa osat 1 ja 2!