Ennakko: M2 Kittilän turnaus 24.01.2015

| Aiheet: Uutiset

Kesällä 2012 perustettu miesten haastajajoukkue, SBC Levi II, pelaa ensimmäiset viralliset sarjaottelunsa Kittilän kunnan alueella yli 2,5 vuotta perustamisensa jälkeen lauantaina 24.01.2015, jolloin pelataan pelataan miesten 5.divarin ”Lapin lohkon” sarjaturnaus.

SBC Levi II lähtee hakemaan avauspisteitään, sillä ennen kauden päättävää kolmen kotiturnauksen putkea joukkue on edelleen pisteittä. Syitä tähän voi hakea harjoitteluolosuhteista ja -ajoista ennen uuden urheiluhallin valmistumista marraskuun puolivälissä, kauden alla voimakkaasti muuttuneesta kokoonpanosta tai vaikkapa kuun ja tähtien asennosta. Menneeseen ei voi kuitenkaan enää vaikuttaa, joten katseet on käännetty tulevaan ja tavoitteena on ettei kotiluolasta anneta yhtään pistettä ilmaiseksi mukaan.

Turnauksen otteluohjelma:

13:00 SBC Levi II – Sastamolo Juniorit (Kemi)
14:00 Piranhas (Meri-Lappi) – Sinimyrsky (Kemi)
15:00 KäKi (Enontekiö) – SBC Levi II
16:00 Sastamolo Juniorit – Piranhas
17:00 KäKi – Sinimyrsky

Lohkon sarjataulukko ja tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-m5d-40-ps/712

Kaikkiin otteluihin on vapaa pääsy. Lisäksi hallilla toimii otteluiden aikana SBC Levin naisten joukkueen pitämä kahvio, josta löytyy mm. herkulliset kotitekoiset pikkupurtavat. HUOM! Kahviossa käy ainoastaan käteinen raha maksuvälineenä.

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoihin!