M1 avasi pistetilinsä Nallisportissa

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustusjoukkueen urheat soturit ratsastavat parhaillaan kotia kohti 4.divarikauden avausturnauksesta, joka pelattiin tänään lauantaina Oulun Nallisportissa. Satulalaukussa on kotiintuomisina kolme arvokasta sarjapistettä OuTa-tasapelin ja Rokokoo-voiton myötä. Ottelutilastot löytyvät linkkien takaa:

OuTa – SBC Levi 3-3
SBC Levi – Rokokoo 5-3

OuTa-pelin alku oli huolimattoman vaisua esitystä joukkueelta, ja vastustaja johti jo 2-0 ja 3-1 ennen kuin ottelu oli edes puolivälissä, mutta 3.erän rynnistyksellä siniset pystyivät nousemaan tasoihin asti. 3.erä pelattiin käytännössä yhtä maalia, mutta voittomaali jäi tällä kertaa tekemättä. Vastustaja sai viimeisen erän ainoan paikkansa aivan pelin loppusekunneilla, mutta Levi-puolustajista Mika Paaso blokkasi laukauksen uhrautuvasti mv-Huttusen ollessa jo tilanteesta ulkona.

Päivän toinen peli Rokokoota vastaan oli selvästi ehyempi esitys, eikä voittajasta ollut tällä kertaa epäselvyyttä. Levin joukkue johti ottelua jo 5-1, mutta lopun lepsuilun myötä vastustaja sai kaunisteltua lukemia parin maalin verran. Jobin postia turnauksesta tuli Ilkka Tuomikosken loukkaantumisen muodossa, mutta tiikeribalsami tehnee ihmeitä ja mies on takaisin rosterissa toivottavasti piakkoin. Turnauksen tehomiehenä toimi puolestaan kesän täsmävahvistus Miika ”900€/kk” Korppi pistein 3+1.

Ensimmäisen turnauksen pelien perusteella paljon on töitä tehtävänä sekä pelillisissä asioissa että erikoistilannepelaamisessa (mikä tosin on ymmärrettävää vielä tässä vaiheessa kautta), mutta positiivisena puolena pistetili karttui molemmista otteluista vaikkei palapelin palaset ihan kohdillaan vielä olleetkaan. Maalikoosteet (ja mahdollisesti valmennusjohdon kommentit) luvassa myöhemmin. Täältä tähän!