M1 palasi Haukiputaalta kahden sarjapisteen kera

| Aiheet: Uutiset

Miesten ykkösjoukkue taisteli Haukiputaalta mukaansa 2 arvokasta sarjapistettä tänään sunnuntaina 16.02.2014. Ensimmäisessä pelissä NSB II oli parempi lukemin 7-5, mutta toisesta pelistä kammettiin 4-1 -voitto OFBC:sta. Ja koska muutkin joukkueet jatkoivat iloisessa ristiinpelaamisen hengessä, niin ennen 2 viikon päästä Oulun Nallisportissa pelattavaa sarjan päätösturnausta ja kahta viimeistä ottelua kolmen kärki näyttää seuraavalta:

SBC Levi 23p
SBT Tornio 22p
SC MuPa 21p

Ko. turnauksen huipentaa SBC Levin ja SBT Tornion keskinäinen ottelu klo 14. On jopa mahdollista, että kaikki kolme joukkuetta päätyvät tasapisteisiin, jolloin keskinäinen ottelu ratkaisee; MuPa on edellä Leviä keskinäisten pelien perusteella, mutta Tornio on puolestaan MuPaa edellä keskinäisissä peleissä. Levin ja Tornion välisen paremmuuden ratkaisee juurikin edellä mainittu keskinäinen ottelu JOS joukkueet tasapisteisiin päätyvät, sillä ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi tasan 6-6. Voisiko sarjakausi saada enää yhtään jännempää ja hienompaa päätöstä? Muistetaan siis, että sarjajärjestelmän mukaisesti 1. nousee suoraan ja 2. karsii noususta 3.divarijoukkuetta vastaan.

P.s Tänään pelatusta Haukiputaan turnauksesta ei ole välttämättä tulossa sen tarkempaa raporttia saati maalikoosteita, sillä sairastelut karsivat tien päälle lähtijöitä. Kiitos ja anteeksi.