SBC Levi II:lle kylmää kyytiä Kempeleessä

| Aiheet: Uutiset

Sarjan kärkijoukkueet eivät antaneet armoa SBC Levin kakkosjoukkueelle Kempelehallissa käydyissä sarjapeleissä 15.12.2012. Ei sitä tosin kyllä pyydettykään.

Ensimmäisen pelin vei sarjajohtaja NSB II Rovaniemeltä nimiinsä lukemin 5-10. Toisessa pelissä vastaan juoksi Ylläksen Nousu, joka löytyy sarjasta sijalta kaksi. Ylläs oli parempi joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa lukemin 1-7, ja tällä kertaa pisteet matkasivat huomattavasti tiukemman väännön jälkeen samaan osoitteeseen loppulukemien ollessa 6-8.

Turnauksen tehomiehinä Levin joukkueesta kunnostautuivat Jarmo Rantala hulppein tehoin 5+2, ensimmäistä kertaa Levi-paidassa esiintynyt Jesper Räsänen pistein 2+2, sekä Arttu Ylitalo ja Teemu Rauhala molemmat tehopistein 1+1.

”SBC Levin kakkosjoukkueen alkukausi on mennyt tavoitteisiin nähden hyvin, ja sijoitus sarjassa on tällä hetkellä kahdeksas. Voittoja on tullut pari ja tappioistakin suurin osa on vain yhden tai kahden maalin erolla. Nämä tulokset antavat uskoa loppukauteen niin, että kaikki pelit ovat voitettavissa. Ensimmäinen kausi virallisia sarjapelejä on tuonut mukanaan monenlaisia uusia kokemuksia ja kehitystä on tapahtunut niin joukkueena kuin yksilöinäkin.

Varsinkin joukkueen ”junioriketju” (Arttu Ylitalo-Ville Virtanen-Teemu Rauhala-Mikko Suomalainen-Joni Niemelä) on saanut pelinsä kulkemaan hienosti vaikka pojista ainoastaan Villellä on aiempaa kokemusta aikuisten sarjapeleistä. Tästä erinomaisena osoituksena on Arttu Ylitalon hallitsema joukkueen sisäisen pistepörssin kärkitila tehoin 8+4.

Joukkue on myös vahvistunut jonkin verran kauden mittaan, kun Levi luonnollisesti vetää puoleensa lomalaisten lisäksi myös sesonkityöntekijöitä, joista monelta löytyy salibandytaustaa enemmältikin. Viimeisimpänä rinkiin liittyivät GrIFK:n A-nuorissa 1.divaria pelannut Jesper Räsänen sekä niin ikään samalla sarjatasolla PoNoVon paidassa esiintynyt Joonas Pöllänen. Jo aiemmin mukaan saatiin kova vahvistus maalivahtiosastolle kirittämään Heikki Tiaista ja Jari Jylhää, kun muutama kausi sitten SPV:n mukana 1.divarissa pelannut Antti Rita-Luopa liittyi joukkueen mukaan.

Pienen joulutauon jälkeen sarjapelit jatkuvat ensi vuoden puolella Torniossa, Rovaniemellä ja Oulussa. Kunhan kaikki pelaajat saadaan pelireissuille mukaan eikä samaan aikaan satu työ- tai kouluesteitä, niin voidaan lähteä luottavaisin mielin taistelemaan sarjapisteistä loppukauden peleihin, ja sitä myötä sijoituksesta lohkon keskikastissa”, kertoo joukkueen pelaajavalmentaja Jarmo Pantsar.

SBC Levi II:n kausi jatkuu sarjapeleillä 13.01.2013 Tornion Putaanhallissa, jolloin vastaan asettuvat Rokokoo II Rovaniemeltä klo 12, ja NSB II Rovaniemeltä klo 15!

http://salibandy.net/kilpailutoiminta/tulospalvelu/pohjois-suomi-miehet-5-divisioona-lohko-73-tilastot-ja-otteluohjelma-2